Етно групи и изпълнители от България, Гърция, Македония и Великобритания ще се включат в двудневен фестивал на 5 и 6 юли на Античния театър в Пловдив. Puldin  Etno е многопрофилен форум, на който хора от различни националности ще представят своето изкуство и традиции.  През двата дни ще се насладим изпълнения на  Деси Добрева и Нено Илиев,  Monistra (Македония),  GloBalKan и Martha Mavroidi (Гърция), Gipsydelica (UK/България) и пловдивската формация Жарава (5 юли),  Нина Николина, Оратница, Тъпани и Гайди, Чубрица, Para Hot Jazz & Hot Club De Plovdiv (6 юли).

Освен музика на фестивала ще присъстват и танците, ритуалите, кукерите, традиционните национални кухни,подправки,билки,аромати,както и арт базар. 

PULDIN ETNO ще има максимално отворен характер,което ще позволи на всички желаещи,жители и гости на Пловдив, да съпреживеят емоцията му и уникалната културна програма.

Цени на билетите за един фестивален ден са 20, 30 и 40лв. Лимитиран брой комбинирани билети за двата фестивални днище се предлагат на цени  65 лв и 45 лв.