Последната рожба на музикалните енергия и любопитство на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов, Брас Асоциация КОМБО е на турне из България. След множество брас и джаз проекти и събития, творческият дует събра още петима изключителни джаз музиканта, с които, покоряват сърцата на публиката в 7 града из страната. 

Великолепната седморка се зае с нелеката задача да покаже още едно от лицата на необятната джаз музика, а именно "Забавната страна на джаза".
Ако и вие се чудите, как може джазът да е забавен, значи тази програма е точно за вас, защото  Брас Комбината ще ви припомни как се е зародил джазът, във времената на танцовите забави.

В любимия Пловдив, джаз виртуозите гостуват в събота, на 27 февруари. Домакин на концерта ще бъде традиционния за музикалните случки в града - Дом на културата "Борис Христов", където момчетата ще покажат истинската си сила като джаз музиканти.

Момчетата ще изсвирят част от новите си парчета, написани от Михаил Йосифов, като "Walking Trombone", посветена на неговата вярна сценична половинка и брат по душа – Вили Стоянов, както и "Летящият Тошо", където се изявява най-младият член на групата – Тодор Бакърджиев.

В името на забавлението, комбината захвърля всякакви задръжки и освен като виртуозни музиканти, с много смях и закачки, и без никакви претенции, показва и вокалните си възможности.

Билети на цена от 10 лева може да намерите в Мюзикалния център на ул. Отец Паисий 3, на касата пред общината, в OMV, Техномаркет, Orange Center, както и онлайн в мрежата на Еventim.

 TNS.bg