Два часа и половина на сцената и 7 биса! Толкова остана на сцената на зала "Арена Армеец" рок легендата Брайън Адамс снощи.  Канадският певец излезе на сцената в 20,20 ч. заедно със своите четирима музиканти. Изпълнителят редуваше голимет си хитове с парчета от новия си албум.

 Всички в залата пяха заедво с него Everything I do (I do It For You), Please Forgive Me, Run To You, Have You Ever Really Loved a Woman, 18 til I Die. Музикантът през цялото време беше в контакт с публиката като оставяше феновете си да пият вместо него и обръщаше микрофона към тях. Той обяви и конкурс за най- добра танцьорка като победителката получи негова тениска с автограф. Брайън Адамс си напри и клип с публиката, който пусна веднага в Инстаграм , както и няколко селфита на цялата група, които той сам направи. 

Брайън Адамс  очевидно бе впечатлен от реакцията на публиката и това го накара да остане доста дълго на сцената като питаше феновете от терена какво искат да чуят. След края на концерта зрителите категорично отказаха да се разделят с него и го върнаха с петминутни аплодисменти на сцената. Той изпя още 7 парчета като видимо не му се тръгваше. София бе последната спирка от европейското турне на звездата, догодина той продължава с концертите в родината си - Канада. 

Снимка: БНТ

TrafficNews.bg