Пловдивската школа за вокални таланти Арт Войс център отбеляза 10 години от създаването си с грандиозен концерт на Античния театър в Пловдив. 

Всички над 100 възпитаници, които сега се обучават бяха на сцената заедно с много други деца, преминали през тези 10 години, за общ концерт-спектакъл, с който да отпразнуват юбилея. Водещ беше популярното лице от театралната сцена и телевизионния екран – атьорът Ненчо Балабанов, а специален гост на събитието беше Любо Киров, който подкрепя начинанията на младите пловдивски таланти и неведнъж ги е канил да пеят заедно с него на различни свои концерти.

Гост на юбилея беше кметът на Община Пловдив Костадин Димитров. Той се качи на сцената, за да поздрави децата за празника и да обещае и безрезервната си бъдеща подкрепа. Сред гостите на събитието бяха и всички спонсори, които са помагали на Арт Войс център през годините.

Спектакълът за юбилея съчетаваше както изпълнения на живо от настоящи или бивши възпитаници, така и излъчване на записи от различни постижения на талантите на школата в различни формати и конкурси. Видео обръщения с поздрави за юбилея бяха изпратили популярни лица от сцената и екрана - Софи Маринова, Саня Армутлиева, Веселин Маринов, Димитър Рачков, Мими Иванова, Маргарита Хранова.

От най-малките до най-големите, всички заедно пяха и създадоха истински празник с изпълненията си, а в края на вечерта Елия от момичешката група 4 Magic изпя песента „Мога“ в дует с Любо Киров. След това всички таланти на Арт Войс център, заедно с техните преподаватели и Любо, изпяха песента, която винаги пеят, когато са заедно - именно хитът „Заедно“, с което закриха празничната вечер.

 

Вижте и галерията със снимки в PlovdivTime:

10 години Арт Войс център - ковачница на певчески талантиЮбилеен концерт на Античен театър в Пловдив