
Необходими продукти:
- печени чушки - 5 - 6 бр.
- лук - 2 глави
- телешка кайма - 500 г
- доматен сок - 250 мл
- яйца - 3 бр.
- доматено пюре - 1 с.л.
- червен пипер - 1 щипка
- черен пипер
- сол
- олио
Начин на приготвяне:
Нарязваме лука на кубчета, а печените чушки - на тънки ивици.
В тиган с малко олио поставяме лука и запържваме, като към него добавяме и каймата.
Пържим под капак на умерен огън.
Добавяме доматеното пюре и червения пипер.
Запържваме за кратко при непрекъснато бъркане, за да не прегори червеният пипер.
Към сместа поставяме и печените чушки. Сипваме доматения сок, пържим, докато поизври.
Накрая прибавяме и яйцата и запържваме до готовност.
Накрая добавяме солта и черния пипер.
Акценти

Белият дом потвърди: САЩ спират военната помощ за Украйна




Премиерът свиква Съвета по сигурността



Пловдивчанин снима най-голямото събиране в човешката история
