Ако в хладилника ви има голям брой останали боядисани яйца от Великден и вече ви е омръзнало да ги похапвате.. не се притеснявайте. Вместо да ги изхвърляте, ние ви предлагаме да си направите вкусна разядка с тях. Тя се приготвя лесно и може да се яде за закуска, вечеря или леки закуски.
Необходими съставки:
1/2 глава лук
2 яйца
240 г риба тон
100 г масло
малко горчица
сол, черен пипер, лимонов сок, сос Уорчестър
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на ситно. Разбийте маслото, варените яйца и рибата тон в блендер. Смесете с вече нарязания лук. Добавете горчица, сол, черен пипер, сос и малко лимонов сок.
Разбъркайте всичко добре и оставете да се охлади.
Тази разядка е най-добре да се яде с препечен хляб.
Още от категорията
За Нова година: рецепта за истински немски щолен