Затворникът Стоян Атанасов-Хамбургера си направи поредица от селфита и снимки зад решетките,а фотосите качи във Фейсбук. Пандизчията се фука с напомпаното си тяло и нови татуировки,пише Флагман,позовавайки се на читателски сигнал. Хамбургерът е зад решетките в бургаския затвор за кражби.Атанасов е изключително активен в социалните мрежи и явно се гаври с правилата в местата за лишаване от свобода,според които не може да притежава мобилен телефон,фотоапарат,както и да ползва интернет.От снимките е видно,че Хамбургера разполага с всичко това.


Пандизелфитата показват,че Атанасов си живее царски зад решетките.На него и съкилийниците му не им липсва нищо–имат алкохол,бира,енергийни напитки,сушени мезета,цигари и всякакви други екстри,които биха превърнали и най-скучния купон в запомнящо се парти.


На снимките до Хамбургера позира и крадецът-рецидивист Спас Тончев,който преди години бе арестуван в Хасково и по време на гледането на мярката му в Окръжния съд,се откъсна от съдебната охрана и скочи да се бие със снимащите го журналисти. Пръв до Стоян Атанасов лъсва и сводникът-измамник Марио Мавродиев,който бе закопчан през 2013 година,след като предлагаше жена си в еротични сайтове,прибра 300 лева от мераклия за женски ласки в ж.к."Меден рудник" и духна с палавата си половинка. Оказа се, че тази схема е прилагана десетки пъти.

TrafficNews.bg