Мъж бе арестуван и осъден след вулгарни действия в Кючука. Преди дни майки и деца са били „атакувани” от пловдивчанина със свалени панталони.

Заведение „Мока“ на улица „Стамат Икономов“ било пълно с родители, а децата им играели на детската площадка на отсрещния тротоар. Майките се отдали на сладка раздумка, а децата спокойно си играели. В един момент обаче до детската площадка се появил мъж, който не спирал да оглежда клиентите на кафенето, както и малчуганите.

Мъжът не се задоволил само с това. В един момент той свалил гащите си и започнал да се самозадоволява. Той дори бил обърнат към заведението, надявайки се всички да го видят. Така и станало.

Пловдивчанинът се завъртал ту към децата, ту към майките им. Междувременно хора повикали полиция. Веднага на място се отзовал екип на Първо районно, които заварили чисто голия мъж. Онанистът е бил арестуван.

След 24 часа в ареста, е санкциониран с акт по указа за дребното хулиганство. Той е бил изправен пред съда за определяне размера на санкцията.

Заради цинизма си и вулгарното поведение, мъжът е наказан с една от най-тежките санкции – задържане в структурно звено на МВР за 3 дни.