Пловдивският крими бизнесмен  Атанас Червенков – Райфъла отново е бил арестуван днес, научи TrafficNews. Полицаи са щракнали белезниците на бизнесмена  по нови престъпления, по които се разследва. Райфъла е задържан  по чл. 159 от Наказателния кодекс:  който създава, излага, представя, излъчва, предлага, продава, дава под наем или по друг начин разпространява порнографски материал, се наказва с лишаване от свобода до една година и глоба от хиляда до три хиляди лева.

Наш репортер научи, че Райфъла е изпратил порнографски материали на жена, която е пуснала жалба срещу него. Червенков е задържан за 24 часа.

Припомняме, че Атанас Червенков - Райфъла  излезе от ареста през декември миналата година, като прекара близо 5 лета зад решетките.   Магистратите освободиха от ареста Червенков, като му наложиха мярка парична гаранция от 20 хиляди лева.  Освен че  Райфъла е клиент на прокуратурата по дела свързани с поръчителство на убийства, побои и палежи, през февруари той бе  обвинен заедно с жена му за данъчни престъпления.

Повдигнаха нови обвинения на Райфъла, този път и жена му е обвиняема!Скъпият „Харли Дейвидсън" на бизнесмена бил купен с престъпни пари