31-годишният Александър Пашов, обвинен за убийството на съпругата си Фанка Ангелова в пловдивското село Пъдарско, няма да обжалва ареста си на по-горна инстанция, научи TrafficNews.

Убиецът на Фани и защитата му не са внесли молба до Пловдивския апелативен съд с искане за по-лека мярка за неотклонение. Така решението на Окръжен съд-Пловдив, Пашов да остане в ареста е окончателно.

Припомняме, че 28-годишната Фанка Ангелова, бе открита мъртва в гараж на необитаем двор в пловдивското село Пъдарско. Младата жена е била застреляна в главата с пистолетът, който е бил незаконно притежаван от бившия й съпруг. Той се е снабдил с оръжието преди няколко месеца, а жителите на Пъдарско твърдят, че убийството е било планирано от Александър Пашов. Някои от тях го определят като много странен човек.

Както TrafficNews съобщи ревност бе основният мотив за убийството на 28-годишната жена. Криминалисти откриха тялото й, заровено в гараж на необитаем двор. 31-годишният Александър Пашов е оказал съдействие на разследващите и е направил самопризнания.

В предходното заседание наблюдаващият прокурор Димитър Молев спомена, че се работи по версия, която води до това, че Александър е замислял  убийството на Фанка и след това се е опитал да прикрие следите.

Според местните двамата с мъжа ѝ са били разделени за известно време, а в последствие се сдобрили, но не били в добри отношения и той много я е ревнувал. Мъжът живее с майка си. 28-годишната Фанка има две деца - на 8 и 14 години.

Съдът поряза искането на Александър за "домашен арест", остави го зад решеткитеМъжът от Пъдарско застреля съпругата си Фанка Ангелова с куршум в главата