Читател на TrafficNews.bg  сигнализира, че се натъкнал на човек, лежащ по средата на платното по ул. „Асен Христофоров” в квартал „Кючук Париж”.  По думите му човекът, лежащ на платното бил мъртъв или блъстнат от кола. Читателят ни веднага е сигнализирал и на Бърза помощ и на полицията. TrafficNews.bg веднага изпрати екип на мястото на инцидента. Репортерката ни Цветелина Велкова, която се отзова на сигнала разказа, че човекът, който бил пиян до козирката междувременно се свестил и успял да пресече улицата. Едва се държал на краката си, бил видимо неадекватен. След минути пристигнала полицията, след това и екип на Бърза помощ.
След кратък разговор с почерпения старец, който полицията установи, че се казва Юлиян Георгиев, той започнал да се държи арогантно и да буйства, докато екипът на Бърза помощ се опитвал да му помогне.

"Виждате ли с какви нелепи случаи ни занимават, след като имаме спешни, дошли сме чак от "Тракия", за да се отзовем на сигнала, имаме и по-важни случаи, после казвате, че линейките закъснявали!”, възмути се един от лекарите.

След това медиците качиха почерпения пациент в линейката и го ексортираха до отрезвителя.

Цветелина Велкова