Пловдивската полиция пое случая с незаконните дрифтове и гонки в центъра на Пловдив, за които TrafficNews разказа. От ОД МВР проверяват влогърите, които са публикували видеата с екстремните изпълнения по булевардите и улици под тепетата.

Както TrafficNews съобщи, младежи превърнаха улуците на Пловдив в снимачна площадка на „Бързи и яростни 10”. Влогър, подвизаващ се под псевдонима Hyperkong,  публикува видео в личния си акаунт в youtube, серия от опасни маневри – гонки, дрифтове, висене през прозорците на автомобили и дори возене на покрив на кола.

Гонки и екстремни изпълнения: Влогъри с мощни коли превърнаха Пловдив в писта от „Бързи и яростни”Младежите сами са си документирали изцепките по пътя

Младежите сами са си документирали изцепките по пътя. Освен с високата скорост в градската част, те се хвалят и с неедно състезание между луксозни коли по улиците на Пловдив.

На един от кадрите дори се вижда, как водачът на БМВ, в което се вози и снима Hyperkong, натиска педала до дупка. Преди да навлязат в съоръжението обаче, младежите са снимали джип, през прозореца,  на който се е провесил очевидно техен приятел.