Младежи превърнаха улуците на Пловдив в снимачна площадка на „Бързи и яростни 10”. Влогър, подвизаващ се под псевдонима Hyperkong,  публикува видео в личния си акаунт в youtube, серия от опасни маневри – гонки, дрифтове, висене през прозорците на автомобили и дори возене на покрив на кола.

Младежите сами са си документирали изцепките по пътя. Освен с високата скорост в градската част, те се хвалят и с неедно състезание между луксозни коли по улиците на Пловдив.

На един от кадрите дори се вижда, как водачът на БМВ, в което се вози и снима Hyperkong, натиска педала до дупка. Преди да навлязат в съоръжението обаче, младежите са снимали джип, през прозореца,  на който се е провесил очевидно техен приятел.

След тунела е имало среща с други любители на бързите скорости, с автомобили за над половин милион. Младежите гордо позират пред камерата на Hуperkong, а оттам купонът се е пренесъл на ритейл парка в Тракия.

На широкото пространство са се разиграли сцени като от филм. Самият оператор се обръща към потребителите, че ако все още не са гледали новият филм от поредицата „Бързи и яростни”, то сега е момента.

Завиден е автопаркът на пространството пред Бумакс, който по груби изчисления надминава три милиона. Сред мощните возила са представители на марките БМВ и мерцедес, порше и дори ферари. По думите на влогъра, возилата са пристигнали специално за среднощни „преживявания”.

Скоростната си мощ те са демонстрирали на моста на Скобелева майка и това е добре документирано от ютубъра.

Поглеждайки от страната на Закона за движение по пътищата, младежите могат да понесат жестоки санкции от органите на реда. Освен глоби, влогърите със сигурност ще се простят с книжките си. Припомняме, че за опасно шофиране в градска час и нарочно поднасяне на кола – дрифт, санкцията е 2000 лева глоба и отнемане на свидетелството за правоуправление в рамките на 24 месеца.