Четирима души загинаха в четири катастрофи, станали тази сутрин в различни райони на страната.

Мъж на 57 години почина, а друг бе ранен при катастрофа в Кресненското дефиле тази сутрин. Инцидентът е станал около 6.00 часа на главен път Е-79 след Симитли. При навлизане в Кресненското дефиле водачът е загубил управление над автомобила и се е ударил в крайпътен билборд.

Моторист загина на пътя Сливница-Драгоман след удар с автомобил. Инцидентът е станал около 8.30 часа. По първоначална информация група от 20 мотористи, движещи се посока Калотина, са предприели рискована маневри, опитвайки се да изпреварят автовоз. При маневрата един от мотористите се е ударил в автомобил и е загинал на място. Двама други мотористи са ранени тежко.

28-годишен мъж загина при катастрофа, а трима души са с опасност за живота, след катастрофа преди благоевградското село Горно Спанчево. Инцидентът е станал малко след 7.00 часа. Колата е излязла вляво от платното за движение и паднала в крайпътно дере. В автомобила са пътували петима мъже. Загинал е мъж на 28 години от село Господинци. Водачът на автомобила и двама мъже - на 42 години и 39 години от село Буково, са с опасност за живота, а 35-годишен мъж от село Буково е с леки наранявания и уплаха.

Катастрофа с един загинал стана тази сутрин и на пътя Разград–Сеново, Русенско. Инцидентът е станал около 8.30 часа. Ударили са се товарен автомобил и бус на завой. Загиналият е водачът на буса.

Тежък пътен инцидент взе жертва и на пътя Велико Търново – Варна. Катастрофата е станала в района на разклона за горнооряховското село Джулюница.

Загинал е пътник в Дайхатцуто, пострадали са още трима мъже от същия автомобил и пътник от другия автомобил. Всички са откарани с различни травми във великотърновската болница.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg