Любомир Петров, обвинен в убийството на съпругата си, остава окончателно зад решетките. Това реши преди минути Апелативен съд – Пловдив. Той е привлечен като обвиняем за умишлено убийство, извършено по особено жесток начин.  

Припомняме, че Красимира  бе открита мъртва в село Бегово на 11 септември. Съпругът на 21- годишната майка - Любомир Петров бе задържан на 18 септември. Първоначалната версия бе, че младата жена сама е сложила край на живота си с ловна пушка. В последствие обаче разследващите са установили множество несъответствия между показанията, дадени от Петров и фактическата обстановка. 

Семейството е имало две невръстни деца. Красимира и Любомир живеели заедно от няколко години, но напоследък отношенията между двамата били изострени. Според близки на двойката седмица преди трагедията, двамата се били разделили. 

В последствие спрямо Любомир бе повдигнато обвинение в убийство по непредпазливост. Сега обаче са налице нови доказателства, че 20-годишният мъж хладнокръвно и умишлено е убил майката на децата му. Той е привлечен по нови обвинения, а именно за престъпление по член 116 от НК. Оказва се, че според разследващите се касае за жестокост при отнемане на живота на жената, тъй като има доказателства за системно домашно насили от страна на 20-годишния мъж към половинката му.

Апелативните магистрати прецениха, че от събраните до момента веществени, писмени и гласни доказателства, остава непроменено обоснованото подозрение, че Любомир е съпричастен към извършване на престъплението, в което е обвинен. По делото има разпитан свидетел, който твърди, че се страхува за своята сигурност, ако  обвиняемият излезе на свобода. За това съдът счита, че при по-лека мярка за неотклонение от задържане под стража, има опасност Петров да извърши престъпление. За това го остави в ареста.

Както TrafficNews съобщи, нов мъж в живота на Красимира е в основата на убийството. Агресията на Петров била яростна, след като съпругата му го изгонила три дни преди да я простреля.

Любомир е бил подложен и на детектор на лъжата. Полиграфът е показал, че мъжът лъже относно съпричастността му към убийството на Красимира.

Друг мъж в основата на убийството на Красимира край Пловдив, Любомир я подслушвал с дниМладата майка е казала на мъжа си за новата си връзка и той я застрелял

Нови обвинения за Любомир, обвинен в убийството на Красимира край Пловдив! Действал умишлено и жестоко