Нов мъж в живота на убитата Красимира от Бегово е причината Любомир да посегна на живота й, научи TrafficNews. Агресията на Петров била яростна, след като съпругата му го изгонила три дни преди да я простреля.

Припомняме, че Красимира  бе открита мъртва в село Бегово на 11 септември. Съпругът на 21- годишната майка - Любомир Петров бе задържан на 18 септември. Първоначалната версия бе, че младата жена сама е сложила край на живота си с ловна пушка. В последствие обаче разследващите са установили множество несъответствия между показанията, дадени от Петров и фактическата обстановка. 

Прокуратурата привлече като обвиняем съпруга на застреляната КрасимираЗаконът предвижда до 5 години лишаване от свобода за престъплението

Семейството е имало две невръстни деца. Красимира и Любомир живеели заедно от няколко години, но напоследък отношенията между двамата били изострени. Според близки на двойката седмица преди трагедията, двамата се били разделили. 

В последствие спрямо Любомир бе повдигнато обвинение в убийство по непредпазливост. Сега обаче са налице нови доказателства, че 20-годишният мъж хладнокръвно и умишлено е убил майката на децата му. Той е привлечен по нови обвинения, а именно за престъпление по член 116 от НК. Оказва се, че според разследващите се касае за жестокост при отнемане на живота на жената, тъй като има доказателства за системно домашно насили от страна на 20-годишния мъж към половинката му.

20-годишният Любомир Петров редовно е малтретирал и психически, и физически майката на двете си деца Красимира Куковска. Използвал я за пари и бил изключително алчен. Жената наследила както и моти, така и пари от родителите си. Тя бизнеса на баща си, свързан със земеделие. Била находчива и печелила добре. Любомир й помагал във фирмата, но само на думи. Единствено го интересувала печалбата.

Взаимоотношенията им не вървели през последните месеци. Нещо повече – Красимира си намира нов приятел, който е от Пловдив, на 28 години. В началото на септември Красимира е била на море с новото си гадже, научи още медията ни. Няколко дни, след като са се прибрали, жената и Любомир за пореден път са се скарали. Тогава 21-годишната майка изгонила мъжа си. Заявила му, че трябва да си намери квартира, че не работи вече във фирмата и че иска развод.

Ядосан Любомир си тръгва. Той обаче се връща в дома на съпругата си и поставя записващи устройства, за да я следи какво прави.

В нощта на убийството той се върнал, за да си вземе техниката. Красимира не го пуснала в дома си и заключила вратата. Ключът оставила в бравата и така мъжът й не можел да отключи. Това обаче не спряло Любомир. През съседния двор той преминал през задна врата, която успял да разбие. Нахлувайки в стаята на Красимира, тя си пишела с новият си приятел. Без да увърта, тя разказала на мъжа си за новата й връзка, както и кой е новият мъж до нея. Това отключило агресията на Любомир и убил майката на децата му.

TrafficNews научи, че до Любомир органите на реда стигнали не само заради противоречивите му обяснения. Видео записи от камери в селото са уловили действията на 20-годишния мъж. Кадрите показват как от съседния двор влиза в къщата на Красимира, малко преди самото убийство. Освен това, физически няма как жената да се простреля сама, имайки предвид, че куршумът е попаднал в сърцето, а пушката е над 1 метър.

Любомир е бил подложен и на детектор на лъжата. Полиграфът е показал, че мъжът лъже относно съпричастността му към убийството на Красимира.

В началото на тази седмица Петров се изправи пред съда. Той поиска да се прибере у дома, но според магистратите най-адекватна мярка за неотклонение спрямо него е „задържане под стража”.  

Нови обвинения за Любомир, обвинен в убийството на Красимира край Пловдив! Действал умишлено и жестокоСлучаят е прехвърлен на компетенцията на Окръжна прокуратура