Майката и синът, обвинени за убийството на 63-годишния пловдивчанин, запазиха мълчание на влизане в съдебната зала. В момента Пловдивският окръжен съд гледа искането на прокуратурата за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двамата.

Припомняме, че убийството стана на 28 декември. Тогава мъжът и 38-годишната му приятелка седнали да се почерпят за Стефановден. Заедно с тях бил и синът на жената, който се казва Стефан.  Изпили голямо количество алкохол, но след като пресушили бутилка водка, между тях избухнал скандал. 

Мъжът се нахвърлил с обиди върху жената, като не пропуснал да й припомни "древната й професия". Побесняла, тя започнала да троши чаши и бутилки. Със столчето на една от строшените чаши тя посегнала и и го забила в него. Нащърбеното стъкло прерязало голям кръвоносен съд на шията на мъжа, който издъхнал за минути. По тялото на жертвата са открити множество прорезни и прободни рани. 

Очаквайте подробности!

Синът на пловдивчанката, заклала любовника си, също е в ареста СНИМКИ+ВИДЕОСледствен експеримент установява дали младият мъж е съучастник

Ядосана любовница убила 63-годишния пловдивчанин ВИДЕООръжието на убийството е нащърбена чаша