Синът на пловдивчанката, арестувана за убийството на ул. "Родопи" , също е зад решетките. Снощи, около 23 часа 63-годишен мъж бе убит снощи в дома си. Според източници на TrafficNews.bg  Поли Стефанов е станал жертва на разярената си любовница. Той и 38-годишната му приятелка Катя седнали да се почерпят за Стефановден. Заедно с тях бил и синът на жената, който се казва Стефан /20/.  Изпили голямо количество алкохол, но след като пресушили бутилка водка, между тях избухнал скандал. 

Мъжът се нахвърлил с обиди върху жената, като не пропуснал да й припомни "древната й професия". Побесняла, тя започнала да троши чаши и бутилки. Със столчето на една от строшените чаши тя посегнала и и го забила в него. Нащърбеното стъкло прерязало голям кръвоносен съд на шията на мъжа, който издъхнал за минути. По тялото на жертвата са открити множество прорезни и прободни рани. 

Предстои криминалистите да извършат следствен експеримент, чиято цел е да установи дали убийството е извършено само от един човек или е възможно Стефан да е съучастник. 

Убитият живеел на квартира на първия етаж в къщата на ул. "Родопи". Никой от съседите не го познава. Преди години в къщата живеели 5-6 мъже от строителна бригада. Убитият работел като заварчик.  

 

Ядосана любовница убила 63-годишния пловдивчанинОръжието на убийството е нащърбена чаша