19-годишен без книжка уби момиче на 15 г. и рани още един младеж и една девойка, след като излезе от пътя с голфа си. Катастрофата стана в сряда около 20 ч. на пътя Враца - Оряхово, близо до село Баница, предава 24 часа. 

Компанията от 4-ма души тръгнала да обикаля с колата. На прибиране към селото шофьорът Росен Радоев тръгнал да взема десен завой. Не съобразил, че пътят е мокър, и загубил контрол над автомобила. Предната лява част на колата се ударила в дърво. При сблъсъка голфът се обърнал и паднал по таван в канавка. Трима от младежите в колата били в много тежко състояние. Малко по-добре била 14-годишната Стефи, която успяла да се обади на тел. 112, въпреки че била затисната в колата. На мястото пристигнали полицейски екип, две пожарни и линейка.

Наложило се огнеборците да режат ламарините, за да измъкнат хората от голфа. Медиците обаче само констатирали смъртта на 15-годишната Нанси. Шофьорът Росен Радоев бил закаран в софийска болница в кома заедно с приятеля му Лео Стефанов. 16-годишният младеж е с 6 счупени прешлена.

Стефи пък се разминала само с аркада и други повърхностни наранявания, макар че, когато излязла от колата, лицето ѝ било цялото обляно в кръв. Докато правели оглед на място, полицаите бързо установили, че Росен няма книжка. Заради тежкото му състояние не могли да го тестват за алкохол и дрога.

Младежът си купил колата след гурбет в Швейцария, на който бил с родителите си. От профила му във фейсбук става ясно, че голфът е заемал специално място в живота му. Той често пускал клипчета на живо как кара автомобила и върти различни чалга песни. 2 седмици преди катастрофата пък публикувал картинка на мъж, целия потрошен.

Веднага след като разбрала, че е загубила дъщеря си, майката на Нанси си глътнала езика от шока и полицаите едва я спасили. Биляна сама отглеждала Нанси, преди повече от 20 г. загубила още 2 момиченца от различни болести. 

По случая се води досъдебно производство.