Скандал на улица „Полковник Сава Муткуров” между футболна звезда от Пловдив и служители на Общинска полиция. Счупена скоба и арест. Звучи ли ви познато?

Преди повече от една година дивият екшън  бе разигран заради неправилно паркираната кола на жената на Мартин Камбуров. Императора влезе в криминалната хроника за хулиганската си проява и прекара 24 часа в ареста.

Първоначално срещу звездата на Локомотив бе започнато бързо производство, но в последствие прокуратурата измени процедурата и стартира досъдебно такова.

Така разследването продължи с месеци и като, че ли забравиха за проявата на Камбуров. По същия тих начин бе изготвен обвинителният акт спрямо футболиста и още по-тихо казусът влезе в съдебна зала.

Дълго време прокуратурата отказваше коментар по случая с Мартин Камбуров. Наш репортер обаче научи, че още през януари тази година делото срещу Императора е приключило. Оказа се, че всички институции се въздържаха от информация - случайност? 

В крайна сметка Мартин Камбуров е бил признат за виновен по повдигнатите му обвинения за хулиганство. Той е освободен от наказателна отговорност и глобен с 1000 лева. Освен това трябва да възстанови стойността на повредената общинска собственост.

Припомняме, че футболистът, преспа в ареста след скандал между него и полицията в края на май миналата година. Голмайсторът бе паркирал неправилно на улица „Полковник Сава Муткуров” в Пловдив. Служители на „Общинска полиция” му сложили скоба. Когато Камбуров се върнал до колата си, установил, че не може да тръгне. Позвънил на оставения телефон и след малко на място се появили служители на „Общинска полиция” с паяк. 

Когато видял  служителите, той започнал да ги обижда и ругае по повод действията им.

Битълът, заради който Камбуров преспа в ареста, е на Гергана ПарпароваДвамата имат връзка от няколко години

Камбуров  хвърлил  на земята пред тях 30 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави.

Качил се в автомобила и потеглил с поставените  три броя „скоби". След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция" и на Трето районно.

 Установено е, че „скобите" са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.  

Заедно с Камбуров бе арестуван и 30-годишният Стойчо Андреев, зам.-председател на инициативния комитет, който протестира срещу застрояването на градинката до Санкт Петербург. Той се намесил в скандала между футболиста и органите на реда..

 

Бранещ парка в Кършияка е задържаният с Мартин Камбуров, отнесе глоба за дребно хулиганствоТой е документирал случващото се с мобилен телефон

След 24 часовото му задържане Мартин Камбуров се сдоби с две обвинения. „Императорът” бе привлечен от прокуратурата като обвиняем за увреждане на три скоби от ОП „Паркиране и репатриране”, както и за непристойно поведение.

Появи се видеото от скандала между Мартин Камбуров и полицаитеХвърляни ли са пари, за да се махнат скобите от колата на футболиста?