43-годишният дюнерджия Ресул, който на 14 декември беше арестуван, а след това настанен в Психодиспансера в Пловдив след сигнал, че е набил жена си Сюзан и се е опитал да я изнасили пред двете им деца, застава пред съда. Днес ще започне гражданското дело срещу него, заведено от жена му Сузи, научи репортер на TrafficNews.

Както първи съобщихме, мъжът бе обвинен, че след употреба на дрога е нападнал, бил и опитал да изнасили майката на двете му 5-годишни деца. 35-годишната успяла да повика помощ, докато половинката й е псувал и опитвал да я удуши. По информация на TrafficNews, това не е изолиран случай. Тормозът върху жената е бил системен и без причина.

На 23 декември Ресул бе освободен от Центъра за психично здраве. Назначена му е съдебно-медицинска експертиза. Веднага след това, спрямо него е издадена заповед да не приближава жена си и двете деца. Днес дюнерджията отново застава пред съда. 35-годишната Сузи е подала иск срещу него. Майката и децата й ще бъдат представлявани про боно от адвокат Трайко Иванов, адвокат Иван Иванов и адвокат Радостин Радев. Наш репортер научи, че най-вероятно делото ще бъде при закрити врата, поради лични и интимни факти, които ще бъдат представени в заседанието. Освен това ще бъдат и двете малолетни деца. Свързахме се с адвокат Трайчо Иванов, който потвърди и също заяви, че ще бъде направено искане за незабавно засекретяване на делото.

Очаквайте подробности!

Мъжът, опитал да изнасили жена си пред децата им в Пловдив, опитал да я удуши след употреба на дрогаТой е настанен за изследвания в Центъра за психично здраве