Спор на пътя в Пловдив прерасна в скандал и счупване на стъкла. Екшънът се е разиграл на кръстовище в квартал Кършияка.

Строители от новострояща се кооперация до новотела потеглили от обекта с камион. На кръстовището обаче между улиците „Оборище” и „Васил Левски”, заради неправилно спрели коли, тежката машина не можела да завие. Камионът се заклещил и започнали маневри напред и назад. В същото време срещу широкогабаритното превозно средство била кола, която също не можела да маневрира. Водачът й бил с майка си. Заради обстановката на кръстовището, той започнал да крещи и псува.

Шофьорът на камиона запазил самообладание и продължил с маневрите, за да освободи трасето. В един момент майката на вече изнервения водач на колата, се подала през прозореца и нарекла шофьора на тежката машина „цървул”.  

Последният не издържал и скандалът бил налице. Обиди валяли от двете превозни средства, както и жестоки псувни. В крайна сметка камионът бил отблокиран и продължил по пътя си.

На първия светофар, тежката машина спряла, а до нея и колата с майката и сина. Скандалът продължил, като двамата водачи се разправяли предимно за обидните думи, които си разменили. Шофьорът на камиона поискал сметка на жената, защо го е нарекла „цървул”. Това вбесило още повече мъжа от колата. Той взел стъклен флакон и с него замерил опонента си. Последният обаче се дръпнал и вместо по него, шишето се ударило в страничното стъкло на камиона. Джамът се строшил, а виждайки това мъжът от автомобила побягнал.

Пострадалият обаче успял да снима колата, както и водача й.

Шофьорът на машината продължил по пътя си, като се прибрал в базата на фирмата. Там подал сигнал за скандала до Трето районно. Пред полицията той предоставил снимките на виновника. Последният е бил издирен и му било повдигнато обвинение.

Екшънът на пътя влязъл в съдебна зала. Пред магистратите виновният пловдивчанин представил коренно различна версия, изкарвайки себе си виновен. В крайна сметка обаче думите на водача на камиона натежали пред магистратите. Те осъдиха на 300 лева глоба виновния водач.