44-годишният Кирил Йорданов, който е бивш зет на Цар Киро, сключи сделка с прокуратурата и само за час получи присъда. С наказание се сдоби и снабдителят на Йорданов – Стоян Дичев, по прякор Санико.

Припомняме, че Йорданов, Дичев и 33-годишна жена бяха задържани за притежание на близо килограм хероин. 

Йорданов, който е бивш съпруг на дъщерята на Цар Киро - Събка, и настоящата му приятелка Магда тръгнали с нейното БМВ към Септември, за да купят дрогата. Взели я от Стоян Дичев, бивша барета. След това Кирил Йорданов продължил с немското возило, а Магда хванала такси от Пазарджик.

Смятали, че така е по-безопасно. На 6-ия километър край Пловдив обаче били спрени от полицаи. При личен обиск на Магда се оказало, че тя е скрила в гащите си хероина - две пресовки хероин, с общо тегло 988, 74 грама, чиято стойност е около 119 хиляди лева. 

Постоянен арест за бившия зет на цар Киро, хванат след сделка с хероин край ПловдивТой и жена му действали при изключително висока конспиративност

Днес в Окръжен съд Санико и Фони / Кирил Йорданов/ изцяло признаха вината си и пожелаха да сключат сделка с прокуратурата. Те бяха наказани с по 2 години и 6 месеца затвор, при строг режим, както и глоба от 10 хиляди лева за всеки.

Бившата съпруга на Йорданов – Събка също е зад решетките заради трафик на същия наркотик. Тя е осъдена на 5 години лишаване от свобода при общ режим. Освен това, дъщерята на Цар Киро ще трябва да заплати глоба в размер на 50 000 лева.

Рашкова се е признала за виновна за това, че на 24 февруари е държала с цел разпространение високорискови наркотични вещества в особено големи размери. Както вече ви съобщихме, тя бе задържана с 2054,68 грама хероин. Общата стойност на наркотика е 184 921,20 лв. 

Дъщерята на Цар Киро влиза в затвора, споразумя се с прокуратуратаТя се призна за виновна по обвинението, че е държала хероин с цел разпространение

Кирил Рашков почина преди няколко месеца. Той издъхна на 1 април  на 78-годишна възраст.

Цар Киро бе погребан като египетски фараон. Заедно с ромския барон в помещението бяха докарани куфари с личните му вещи, злато за хиляди левове, мебели и дори златният му трон. Размерите на гробницата са 5/3/3 метра.

Изпратиха Цар Киро като фараон – на трон, с музика и златоДо креслото бе позиционирана и луксозна маса, която близките отрупаха с пури и любимите му питиета