65-годишният шофьор на „Опел” е виновен за мелето на кръстовището на булевардите „Източен” и „Мария Луиза”, при която беше ранен един човек.

Инцидентът стана около 9,45 часа вчера. При извършване на ляв завой отнел предимството и блъснал джип “Мерцедес” с 43-годишен водач от града. В болница за наблюдение е настанен по-възрастният мъж, взета му е кръвна проба за алкохол. Няма данни за употреба на алкохол от другия участник, съобщиха от полицията в Пловдив.
"Шофьорът на мерцедеса е минал на зелено, но опелът му е отнел предимство", твърдяха двама млади мъже пред trafficNews.bg, които бяха до джипа.

Те не са били в автомобила, но се представиха за приятели на собственика. Отказаха да се представят, както и да кажат коя собственост е возилото с късметлийския номер от четири девeтки. Възрастният мъж, който е бил зад волана на кадета, е откаран в болница, като според сина му, който бе на мястото на произшествието, той е в добро състояние.
"Чакаме информация от болницата", заяви мъжът , който също предпочете да остане анонимен. Шофьорът на мерцедеса не е пострадал, тъй като се е отворила въздушната възглавница. На място има екип на Пътна полиция, очаква се да пристигне дознател.
От КАТ предупреждават шофьорите да бъдат изключително внимателни в района на кръстовището.

Как Дядо засече младежи, един е ранен СНИМКИ и ВИДЕО - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg