Малко коте, което бе спасено от екипа на Trafficnews.bg , търси своя мил и грижовен стопанин. Преди седмица намерихме изоставено малко котенце. Малката писана бе изнемощяла и дехидратирана, все още на възраст, на която една малка животинка не може да се грижи сама за себе си.

Всички в редакцията ни бяха съпричастни към грижата за новия член на екипа. Само за седмица малчуганът укрепна и се превърна в красиво, охранено и игриво коте. Според ветеринари, мъникът е на не повече от месец и половина. Въпреки крехката му възраст, сме сигурни, че котето е женско.  

Котенцето е обезпаразитено и с изградени хигиенни навици.  За няколко дни успя да се научи да се храни само и да спазва лична хигиена. Решихме да оставим новия й стопанин да й даде име, въпреки че с много любов се обръщаме към нея с Малечка или Рожбина – новото дете на екипа ни.

След като изпълнихме мисията да спасим Малечка от непосилния за нея уличен живот, е време да се разделим с нея. За съжаление, никой от нас няма възможност да я вземе за постоянно. Тъжни сме, защото за кратко време се привързахме към малкото същество, което щъка из редакцията ни, дарихме го с любов и го приехме в домовете си, където, по независими от нас обстоятелства, няма как да остане.

ОБНОВЕНО: МЛАДОЖЕНЦИТЕ ГАБИ И БЛАГО СА НОВИТЕ СТОПАНИ НА НАЙ-МАЛКИЯ ЧЛЕН НА ЕКИПА НИ

Затова искаме да намерим нов стопанин на котето, който да го дари с много грижи. Екипът ни винаги е бил съпричастен към проблеми, свързани с изгубени домашни любимци, случаи на насилие или нехуманно отношение към тях. Искрено се надяваме, че ще намерим и човек, който да отвори дома и сърцето си за една малка животинка. А тя ще му се отблагодари с много любов и привързаност – смело твърдим от собствен опит.

В случай, че желаете да се грижите за нея, можете да се свържете с екипа ни на 0700 10 248, чрез фейсбук страницата ни или на redaktor@trafficnews.bg.