Сръчната жена, станала популярна с изявите си да пребърква чантите и джобовете на пловдивчани, бе разпозната от читател на TrafficNews.bg. От информацията, която той ни изпрати, става ясно, че печената крадла е от Монтана, живее в Пловдив, има проблеми с банките и непрекъснато е търсена от най-различни хора. Вероятно през следващата седмица ще се инициира процедура по разпознаване на жената,  извършила поредицата от кражби.

Ето една от историите, които нашият читател разказва за извършителката:

„Работеше при нас в Дома за възрастни, но се наложи да се разделим, уж по взаимно съгласие... Мислеше се за незаменима, а аз много обичам такива хора и й казах да си тръгва. Заради здравословни проблеми собственикът на дома е постъпил в болница. Ден преди изписването му се бях разбрала с нея, че това е последният й работен ден, но явно тя не вярваше, че не ме интересува.

От няма и къде русата жена откраднала от пациентите в дома лекарствата, бъркала по контейнерите. Незнайно защо е откраднала известно количества силни успокоителни медикаменти. След което се прибрала в дома си, изпила ги е със солидно количество алкохол и започнала да звъни на нашата медицинска сестра. Вероятно си е мислила, че като ми се обади да ми каже какво е състоянието й ще се трогна и ще й кажа да остане на работа - да, ама не.

Познавате ли тази руса жена с черна шапка? Заподозряна е за кражба СНИМКИПолицията я издирва, ако знаете коя е, обадете се в най-близкото РУ на МВР

В един момент жената е почнала да пише и пита къде да я заведе детето й (то е само на 10 години). Липсата на реакция е провокирала освободената от работа служителка да пристъпи към по-смел ход, а именно да звъни по телефона на дежурната сестра в дома за възрастни и да заплашва, че ще се самоубие. При тази ситуация детето й се обажда на Бърза помощ. Пристигналият екип я откарва в болница. На следващия ден попитахме познати от спешното дали това, което е направила е вярно. Оказало се, че жената се държала агресивно с медиците и си е тръгнала от там доброволно.

Серийни кражби по Главната в Пловдив! Руса мадама тараши наред ВИДЕО и СНИМКИРазпознавате ли я?

Следващият ход на разкритата крадла е бил да отиде в полицията и да разкаже, че собственикът на дома й е дал хапчетата. И сега водим война с нея. Тя не си подписва документите за напускане, писала е жалби. Една нощ е влезнала през задния двор на дома и е взела всичко. Жените, които са били на работа са видели една нощ. Тогава ходихме в полицията, а после те ни потърсиха за този случай. С 5 ръце се подписвам, че е тя, няма как да я объркам“, допълва читателят ни.