Читател на TrafficNews разкри коя е русата крадла от Главната в Пловдив СНИМКИ+ВИДЕО

Жената е уличена в серия от кражби, предимно в големи търговски обекти

Пловдив
01.02.2019 19:00 55426 73
Читател на TrafficNews разкри коя е русата крадла от Главната в Пловдив СНИМКИ+ВИДЕО

Сръчната жена, станала популярна с изявите си да пребърква чантите и джобовете на пловдивчани, бе разпозната от читател на TrafficNews.bg. От информацията, която той ни изпрати, става ясно, че печената крадла е от Монтана, живее в Пловдив, има проблеми с банките и непрекъснато е търсена от най-различни хора. Вероятно през следващата седмица ще се инициира процедура по разпознаване на жената,  извършила поредицата от кражби.

Ето една от историите, които нашият читател разказва за извършителката:

„Работеше при нас в Дома за възрастни, но се наложи да се разделим, уж по взаимно съгласие... Мислеше се за незаменима, а аз много обичам такива хора и й казах да си тръгва. Заради здравословни проблеми собственикът на дома е постъпил в болница. Ден преди изписването му се бях разбрала с нея, че това е последният й работен ден, но явно тя не вярваше, че не ме интересува.

От няма и къде русата жена откраднала от пациентите в дома лекарствата, бъркала по контейнерите. Незнайно защо е откраднала известно количества силни успокоителни медикаменти. След което се прибрала в дома си, изпила ги е със солидно количество алкохол и започнала да звъни на нашата медицинска сестра. Вероятно си е мислила, че като ми се обади да ми каже какво е състоянието й ще се трогна и ще й кажа да остане на работа - да, ама не.

Познавате ли тази руса жена с черна шапка? Заподозряна е за кражба СНИМКИПолицията я издирва, ако знаете коя е, обадете се в най-близкото РУ на МВР

В един момент жената е почнала да пише и пита къде да я заведе детето й (то е само на 10 години). Липсата на реакция е провокирала освободената от работа служителка да пристъпи към по-смел ход, а именно да звъни по телефона на дежурната сестра в дома за възрастни и да заплашва, че ще се самоубие. При тази ситуация детето й се обажда на Бърза помощ. Пристигналият екип я откарва в болница. На следващия ден попитахме познати от спешното дали това, което е направила е вярно. Оказало се, че жената се държала агресивно с медиците и си е тръгнала от там доброволно.

Серийни кражби по Главната в Пловдив! Руса мадама тараши наред ВИДЕО и СНИМКИРазпознавате ли я?

Следващият ход на разкритата крадла е бил да отиде в полицията и да разкаже, че собственикът на дома й е дал хапчетата. И сега водим война с нея. Тя не си подписва документите за напускане, писала е жалби. Една нощ е влезнала през задния двор на дома и е взела всичко. Жените, които са били на работа са видели една нощ. Тогава ходихме в полицията, а после те ни потърсиха за този случай. С 5 ръце се подписвам, че е тя, няма как да я объркам“, допълва читателят ни. 

 
Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
73 Коментара
Сортирай по
коментар

Митко 00:03, 06.02.2019

Тая срам няма ли, да краде от възрастнитте хора в старческия дом...

Oтговора0
коментар

някой 23:37, 04.02.2019

Оставете жената на мира.тя е от елекората.не краде а зима на заем.по право каквото види е нейно вече. Каде е БХК сега за уронване на престижа като е наричат крадла.тя има право на безплатно пазаруване. Пс едно дърво ще и малко...

Oтговора0
коментар

Янислав Ненов 01:02, 02.02.2019

Циганка или българка - няма значение! Само знам, че ако дойде мен да пребърка, ще се запознае пряко със законите на джунглата.

Oтговора1
коментар

Haruil Haruil

Янислав Ненов харесва ми как мислиш

коментар

Nikolay Popov 01:33, 02.02.2019

Тряя да звънна на Стоян Колев да е изсипи тая

Oтговора0
коментар

Feyme Titova 02:10, 02.02.2019

Bravo n'a momiceto

Oтговора0
коментар

Румяна Даскалова 02:32, 02.02.2019

Според мен жената от видиото има мн изразителни черти на лицето скули и различна брадичка ,а тази другата жена е с доста овално и кръгло лице,не знам

Oтговора0
коментар

Четец 00:45, 02.02.2019

Страхотна майка! Гените за родителска отговорност и крадливост са пропорционални и много близко.Вървят заедно!

Oтговора0
коментар

Stefan93a@abv.bg 08:26, 02.02.2019

Циганите крадяли а тая каква е долната ви нация помярска гяурско най долният и крадлив нарот сте вие защото в чужбина като кажеш чеси бългапин и хората ахнаха жт вас

Oтговора0
коментар

Anastasiya Nyagolova 12:07, 02.02.2019

Това е долна клевета! Познавам това момиче Вероника работеше в дом “Хармония”Страхотно се грижеше за възрастните хора в дома! Много добро дете!

Oтговора0
коментар

Първосигнални австралопитеци 11:24, 02.02.2019

Мдааа, някои 'хора', населяващи територията на РБ, за пореден път доказват, че не са нищо повече от първосигнални австралопитеци... 'Есе'-та пишете ли?!

Oтговора0
коментар

borislav 11:44, 02.02.2019

vie xora slepi li ste che nesafpada nishto nito ot snimkata nito ot videoto tova e dolna kleveta i montaj

Oтговора0
коментар

.. 19:09, 01.02.2019

Статията вместо презрение буди съжаление!

Oтговора0
коментар

Трафик на съд 20:41, 01.02.2019

Трафик, престанете с идиотските 'статии'! Първо, вие не сте съд, за да издавате присъди! Не е важно какво виждаш, а какво можеш да докажеш в съда! Второ - от видеото изобщо не става ясно дали това е жената или не! Няма ли някой потърпевш от такива 'статии', да ви осъди!

Oтговора0
коментар

Emirim Sbrn 22:05, 01.02.2019

Gala Muradova това не е ли в Хармония?

Oтговора0
коментар

Djoshkun Sadukov 22:09, 01.02.2019

БРАВО РОМКА МНОГО КРАДЕШ

Oтговора5
коментар

Виктория Викторова

Djoshkun Sadukov де да беше, но май не е. Това е мързелив, безволев човек. Взела 100-200 лв и ми е интересно за кредита ли ги внесе или ги похарчи? Затвор за такива!!!

коментар

Djoshkun Sadukov

Виктория Викторова ГЛЕДАМ ЧЕ Е БЪЛГАРКА АКО БЕШЕ РОМКА ЩЕШЕ ДА СЕ СКЪСАТ ОТ НАПАДЕНИЕ

коментар

Djoshkun Sadukov

Виктория ВИКТОРОВА. НЕКА СЕ ВИДЯТ ЧЕ НЕ САМО ЦИГАНИ ТЕ КРАДАТ И ПРИ ТЯХ ИМА МЪРШИ

коментар

Виктория Викторова

Djoshkun Sadukov това е ясно. Расата, пола, годините и пола не определят същността на човек.

коментар

Djoshkun Sadukov

Виктория ВИКТОРОВА ТОВА ГО ЗНАМ ПО КРАЙ СУХОТО ГОРИ И ЗЕЛЕНОТО ДА НАПАДАТ ВИНОВНИТЕ НЕ ВСИЧКИ ХОРА АЗ ВЕЧЕ 32 ВЕ ГОДИНИ РАБОТЯ А СЪМ НА 49 ГОДИНИ

коментар

Нона Димитрова 22:16, 01.02.2019

Ей фейсбук върши повече работа от полицията

Oтговора0
коментар

Виктория Викторова 22:18, 01.02.2019

Ако това е истината, институциите трябва да реагират. Не може да се трови пред детето си, а то да слуша как майка му ще се самоубива и да изживява ужас. Това не е нормално. И заради такива парцали като тази, хората гледат с недоверие хора от Монтана. Иди и работи честно и достойно, мърло, работи на две места, разсрочи си кредитите и си гледай детето. С драми, кражби и самосъжаление не става. Не мъчи детето си, че ти си болна. Срам и позор си за този град и за родния си.

Oтговора1
коментар

Йорданова

Институциите вече са реагирали. Нищо от празните приказки по-горе не е доказано. Преписките падат още на първа инстанция. Тази смешна история също ще се разреши съвсем скоро, но ми се струва, че някой "ще изгори", заради публикуване на непроверена информация. Много е лесно да нападате, без да знаете цялата истина... Надявам се Трафик нюз да отразяват и развитието на този въпрос.

коментар

Sunay Kameraman 22:22, 01.02.2019

Дая зазтрелят щом краде етакива като нея свички страдаме

Oтговора1
коментар

Haruil Haruil

Sunay Kameraman с най-добри намерения, но по-грамотно ако може ще е добре

коментар

Stoian Uzunov 22:23, 01.02.2019

Личи си, че не е от класата на Ленчето Поптодорова.

Oтговора0
коментар

Gala Muradova 22:24, 01.02.2019

дааа Вероника..само , че жената на видеото не е тя !! .Николай собственика на Хармония и приятелката му Дияна са близки с Трафик Нюз..и понеже са били в конфликт с Вероника/ след приключване на интимните им взаимоотношения/..и й отмъщават по този начин...Вероника, по мое време не съм я хванала да краде.но след напускането ми в дома чух от мтого места , че е взела х 20 лв от доста домуващи уж да им купи това онова и си ги е присвоила.допускам , че краде. аз също я оприличих на жената от видеото , но Вероника е по-ниска !!! ИСТОРИЯТА НАПИСАНА ОТ ТРАФИК НЮЗ Е ЕДИНСТВЕНО С ЦЕЛ УНИЖЕНИЕ! не мисля, че имат право да публикуват твърдението, че именно тя е крадлата от видеото, без полицията да потвърди за това !!! Клеветата е подсъдима! Доколкото съм запозната, Вероника съди собственика на дом "Хармония"..Така, че хора...не се поддавайте веднага.това се цели..нещата не са такива, каквито са представени...

Oтговора3
коментар

Людмил Георгиев

Gala Muradova

коментар

Zvezdichka Nebesna

на видеото жената е с гръб, как пък решиха, че е въпросната Вероника

коментар

Gala Muradova

Zvezdichka Nebesna аз реших че Не е тя..

коментар

SlaVka TrifonoVa 22:43, 01.02.2019

Това е обаче циганка. ???????????? самоте са способни, долни мангали.

Oтговора28
коментар

Кирчо Яна Дечеви

SlaVka TrifonoVa ти каква си

коментар

Taniq Tacheva

ama ti trifonova ti zakakva se misli6 ti zabravili 500 godini si bila pod tyrsko robstvo ti za kakva se misli6 meles takav

коментар

Sisi Vasileva

SlaVka TrifonoVa Славке с този коментар се изложи , испадна ми в очите не само на мен а и на много Роми който си пяла по свадбите и рожденните им дни ЯЗЪК !!!

коментар

SlaVka TrifonoVa

Sisi Vasileva сиси бъзикам се с този коментар....защотото ние сме виновни на всяка крачка дъвчат циганите и отново циганите ???????????? нека се видят какви отрепки са......

коментар

Гергана Дечева

SlaVka TrifonoVa момичето даде предпочитание ????

коментар

SlaVka TrifonoVa

Кирчо Яна Дечеви и аз съм ромка. разбирасе!!!

коментар

А. Христов

Taniq Tacheva tanche tanche lipsvat ti nqkolko godinki ot uchilishtetoto s tva "misli6" si mnogo pokurtitelna

коментар

Taniq Tacheva

А. Христов za mislise na tep kakvoti lipsva ise pogledni v ogledaloto

коментар

Atanaska Nikolova

Някои хора не разбират от сарказъм????????????

коментар

SlaVka TrifonoVa

Atanaska Nikolova ????????????????

коментар

Христо Николов

Taniq Tacheva защо сте неграмотни?

коментар

Христина Конярска Кирил Велчев

Taniq Tacheva турско а не турско говорящи мангали.....турците са чист народ не са турски цигани а османци чисти не пречи бълхарите да имат тяхните гени....нали.....турски цигани е друго

коментар

Гергана Дечева

Христо Николов какво сте се хванали сега на спор с хората, спрете се вече!

коментар

А. Христов

Taniq Tacheva nqma kvo da se gledam turska spermo

коментар

А. Христов

Христо Николов ne e hodila na uchilishte lapala e pishkite na mangalite slaga si gubichki v ***ta ????

коментар

Гергана Дечева

А. Христов ставаш вече банален!

коментар

А. Христов

Гергана Дечева men kvo me ebe ?

коментар

Гергана Дечева

А. Христов виж се виж се с какво неуважение си към хората и какви неприлични приказки публично пишеш, замисли се малко над това! Какво просташко държание имаш. Това че тя е неграмотна проблема си е нейн!!!! Тогава каквото те ЕБЕ?

коментар

А. Христов

Гергана Дечева koi te kara mi chetesh komentarite e

коментар

Гергана Дечева

А. Христов знаеш ли какво!? Като по умна ще отстъпя, защото виждам че няма смисъл!!! А, и като големия българин се научи и ти да пишеш на КИРИЛИЦА ЖИВЕШ В БЪЛГАРИЯ ????ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН!!!!!!

коментар

А. Христов

Гергана Дечева durpaii

коментар

Гергана Дечева

А. Христов смешна работа!

коментар

А. Христов

Гергана Дечева durpaii

коментар

А. Христов

Гергана Дечева are kvo se obesnqvash oshte nali otstupvashe pali

коментар

А. Христов

Гергана Дечева kvo me zanimavash

коментар

А. Христов

Гергана Дечева kvo me zanimavash

коментар

Андон Тина

SlaVka TrifonoVa ama parite na ciganite vzimash. Im peeish za 5 lv

коментар

SlaVka TrifonoVa

Андон Тина хей не се палете разберете смисъла на този коментар.кого защитавам !!! Тази жена ако беше ромка щеше да бъде излъчено във всяка една телевизия и във всяка една медия!!! Сега кой да каже на тях че са нагли !

коментар

Stefan Yordanov 23:22, 01.02.2019

Ебахти наглата Б...а..ка????

Oтговора0
коментар

Canko Panaiotov 23:51, 01.02.2019

Хах много сте умрели българите краде те повече от ромеите

Oтговора11
коментар

Melanie Konsulova

Romeite?hahahaha

коментар

Таня Руслан

Canko Panaiotov Ей мангал, Мери си приказките

коментар

Toni Pavlov

Canko Panaiotov е Внимавай какво говориш че Хитлер знаеш как лесно ще те намери А и сапуна е на привършване внимавай

коментар

Haydar Barakat

Melanie Konsulova бъди благодарна че поне се разбира какво иска да каже ????????

коментар

Melanie Konsulova

Haydar Barakat naprotiv nishto ne mu se razbira

коментар

Димитър Чанков

На два Шамара живот е цигането,да се обади,където не му е работата ????????????

коментар

Denica Kazakova

Само да кажа, че "роми" и "ромеи" са две коренно различни думи!!!

коментар

Canko Panaiotov

Ти на голям маш лисе правиш мухлйо

коментар

Йордан Байков

На мАШ се прави да

коментар

Haruil Haruil

Canko Panaiotov по грамотно ако обичате и хайде, да не се обиждате, големи хора сте???? Чувате това от 13-годишно момче.

коментар

Canko Panaiotov

Приятел не се обиждам това е правописна грешка но защо само циганина вище ко ста господари на ефира кой краде

коментар

Paxnas 22:11, 01.02.2019

Мисля си че за съжеление,в България човек не трябва да ходи на цирк.

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина