Репортер на Trafficnews.bg получи ценно отличие за дългогодишния си труд и принос за популяризирането на детските права. Наградата бе връчена на Добринка Димова от Комплекса за социални услуги за деца и семейства (КСУДС) – Пловдив.
 
Плакетът за добро партньорство бе връчен около Деня на християнското семейство, който съвпадна и с петата годишнина от създаването на Центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) „Майка Тереза” към Комплекса за социални услуги за деца и семейства. За празника деца от „Майка Тереза” дариха свои картини на Отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия за деца в УМБАЛ „Свети Георги”. Творбите оформиха изложбата под надслов „Семейството сме ние!”.
 
Картините са нарисувани от деца, които не живеят при своите родители и обединяват посланията за ценността на семейството, приемането на различните и уважението към всяка личност. С изложбата младите автори искат да покажат на обществото, че всички деца имат право на мечти и да се радват на детството си, а добрата грижа и любов ги учи да правят добро за другите, независимо дали живеят в своето семейство, или в алтернативна грижа. Рисунките си възпитаниците на центъра са подготвили с подкрепата на художника Камелия Христева.
 
„При нас няма „ексклузивни новини”, но историите ни са човешки”,каза директорът на КСУДС – Пловдив Неда Петрова. Тя благодари и на журналистите, които в годините са били партньори на КСУДС и обективно са отразявали техните инициативи и проблемите на децата.
През годините не една човешка история е попадала под перото на Добринка. От 5 години насам Доби е неуморен посетител на центъра, а събитията отразява с много емоция. Признава, че често се просълзява, когато се запознае с историите на семействата и децата, които се възползват от услугите на центъра. Журналистката, която е двигател на проекта Plovdivnow.bg, притежава немалък опит в професията си. Тя бързо печели уважението на колеги и читатели с човечността и всеотдайността, които проявава при отразяване на всеки сигнал, събитие или кауза. 
 
Сигурни сме, че професионализмът на колежката ни ще й донесе много награди и за в бъдеще! И тъй като Доби прояви типичната си скромност и не пожела да говори за себе си, споделяме с читателите това, което тя разказа на нас тази сутрин:
 
„Това е най-милата награда, която съм получавала, защото искрено се възхищавам на хората, които работят в този комплекс. Те са посветили живота си да помагат на деца в нужда и наистина живеят за каузата си. С тяхна помощ миналата година са обучени 40 семейства кандидат-осиновители. На посредното събитие аз самата се запознах с такова семейство и чух историята за майката, която получила своя Ангел на рождения си ден. Това беше едно от многото ми емоционални преживявания там."