Тежка бе нощта на Конския Великден в Югозапада - пияни, бити и паднали обслужваха спешните екипи, един летял от покрив пък се „изпари”. Най-скандален е случаят с 23-годишен полицай от Кочериново, който снощи е бит от роми, прегледан е в МБАЛ-Благоевград, отървал се е само с контузна рана на лицето.

30-годишен мъж от сeло Туховище, община Сатовча, е открит с разбита глава пред денонощен пункт за продажба на алкохол и цигари на ул. „Славянска”, съобщава БГНЕС. Той по никакъв начин не можел да си обясни как е попаднал в Благоевград и какво е правил. Предположил, че някой го е ударил, та е получил травмата на главата си. Скенерът не е установил фрактура, 30-годишният мъж поизтрезня тази сутрин, само една превръзка - тип „чалма”, му остана спомен от мистериозната му телепортация до Благоевград. 

Двама приятели от село Орцево, община Белица, също на Тодоров ден се оказали в Благоевград, пили в местна дискотека. Тъй като приятелят на 32-годишния Х.Х. бил много пиян, той подкарал автомобила. Но попаднали на полицейски патрул, пробата с полевия тест на по-малко пияния показала 0.6 промила след четирите изпити водки. А пък собственикът на автомобила, който бил още по-пиян, се оказало, че е без свидетелство за правоуправление. 

Мъж от село Крупник, община Симитли, където вчера имаше кушия, се оказа също в Спешно отделение на МБАЛ с разбита глава, след като се отърколили по стръмно стълбище. Резултатът е няколко шева на главата. 

И накрая една мистерия от село Абланица, община Хаджидимово, където снощи имало сватба. Неизвестно защо 32-годишен мъж се качил на покрива на къщата на младоженеца и започнал да мята керемиди по сватбарите. След което „паднал” от покрива. Когато на място пристигнала полиция и спешна помощ, не открили падналия от покрива. Или подалият сигнала е халюцинирал, или падналият е „отлетял” нанякъде.

Още новини ТУК

TNS.bg