Ако сексът за теб беше така избирателен, щеше ли да го спиш с крадци на автомобили. Това гласи едно от съобщенията, което Миглена Каканашева твърди, че ѝ е изпратено от Мартин Карбовски. Припомняме, че преди 2 дни тя обвини журналиста, че я е изнудвал за секс и дори ѝ поставил условие да си легне с него, за да продължи да е в ефира му. Във въпросното съобщение водещият има предвид връзката на Мегз с Румен Рончев. Двамата се сдобиха с присъди по обвинение в обсебване, след като обявиха за изчезнало "Кубчето", управлявано от нея. Оказа се обаче, че зад кражбата на возилото, закупено на лизинг, стоят самите те, заедно с братовчеда на Каканашева. 

Досега Карбовски не е коментирал темата в публичното пространство. Ето историята, която публикува дизайнерката:

"Присъствах на рождения ден на Михаела Тодорова. Карбовски също беше там. Започна да ме навива да му бъда гост в предаването. Казах, че вече не искам да говоря за личните си драми и че единственият начин да участвам е като направим сборно предаване на “Маската” и “Втори план”. Той се съгласи и направихме социалния експеримент “Богат-Беден”. Предаването се получи удар в 10тката и Мартин заговори да имам рубрика при него. Казваше, че той иска да се насочи към политическа журналистика, а аз да застана на неговото място. Радвах се много. Симпатизирах му безкрайно и му се възхищавах като на кумир. За мен да се уча от него и да го наследя беше златна възможност. Не след дълго, обаче, той започна да ми прави комплименти и закачки. Мислех си - те мъжете така се държат, въобразяваш си. После станаха директни покани. И някак той все така извърташе нещата, че уж да се видим лично, за да говорим по работа, а все пиеше и говореше за секс. Започнах да се чувствам зле и да се опитвам да разгранича нещата. В типично свой стил с дълги, огромни обяснения му разказвах, че така не се работи и че отношенията не бива да се случват по този начин. Накрая всичко прерасна в директни ултиматуми и искания. Постоянно ме склоняваше и убеждаваше, че това е нормално като ми казваше как всички преди мен са го правили. За мен беше избор на ценности - как да говоря за морал от телевизора като съм стигнала там неморално. Започнах да ходя на срещите с омраза. Той искаше да са у тях, къщата му се ползваше за офис. На последната ни среща имаше и други жени - те пиеха, опипваха се и танцуваха - говорим за 6 -7 часа следобяда. Повръщаше ми се. Той ми казваше ти много закъсня и те се самопоканиха. Аз не издържах и на поредното притискане му казах някои неща, които мисля за него. Той е честолюбив и се скарахме. Една от пияните жени там взе да ме обижда и да ми казва да си тръгна. Аз се разплаках и си тръгнах. Оказа се, че съм си забравила портмонето. Наложи се да идва СОТ-а, защото те бяха пияни и се заключиха. Това беше, после си мълчах. Казвах си - стига, минало заминало, не си създавай драми. После чух и за други случаи и реших да споделя".

Мегз: Карбовски ме изнудваше за секс, както го стори и с някои плеймейткиКаканашева набърка журналиста и в афера с президента, за да руши имиджи

Ето и въпросните съобщения, за които тя твърди, че са писани от Карбовски. Ако приемем автентичността им за неоспорима, от тях си личи, че в действителност Мегз получава неприлични покани, при това - настоятелни. Не става ясно обаче дали в действителност ѝ е поставено условие да продължи да се появява в ефир в замяна на сексуални услуги.