Десислава Василева е част от екипа на сдружение „БОР“ /Бъдеще за Община Родопи/. Тя е и кандидатът на сдружението за кмет на село Белащица. Родена е в Пловдив, но корените са й в Белащица и е наследник на един от най-големите родове в селото.

 "Едни от най- хубавите ми години съм прекарала именно тук, години които са ме изградили като характер  и на които дължа много. Затова съм длъжна да се боря нашето село да е място което да кара все повече млади хора да създават своите домове тук, а нашите родители да живеят старините си спокойно  в среда която им дава сигурност и уют. Майка съм на трима прекрасни сина, които са гордостта и смисъла на живота ми. Завършила съм фирмена администрация  и съм работила  предимно в тази сфера, а от няколко години семейно развиваме собствен бизнес" разказва Десислава Василева. 

Ето и нейните приоритети за развитие на Белащица:

 Живеейки  в село Белащица  и контактувайки с населението, ежедневно ставам свидетел на проблемите на това населено място. Проблеми с лошата инфраструктура, канализация, сметосъбиране, незаконните сметища, проблеми с междуселищния транспорт, проблеми със съществуващите бази на училища и детски градини, запуснати  паркове и лошо улично осветление.

Аз и моите колеги от сдружение “БОР“, имаме изготвена програма, с която да се справим с тези проблеми и гласувайки ни доверие  на местните избори на 29 октомври с бюлетина №36,  вие ще ни дадете възможността да работим за бъдещето на село Белащица, запазвайки миналото и усъвършенствайки  настоящето.

Можем много да обещаваме, както всички  на избори, но това не е наша цел, даже напротив. Ние работим за промяна от това клише и в подкрепа на това сме организирали подписка, в която настояваме бъдещите общински съветници да се откажат да получават възнаграждения и да работят в полза на хората, които са им гласували доверие, докато не се подобрят пътищата в населите ни места, да се запълнят дупки, да се направят качествени тротоари и други.

Приоритет са ми човешките взаимоотношения! Много важна част, за която често забравяме и ако всички работим заедно, наистина ще успеем!

ЗАЕДНО МОЖЕМ! С бюлетина 36 с регистрацията на Българска прогресивна линия. 

  Купуването и продаването на гласове е престъпление, нека бъдем отговорни и гласуваме така, че утре да сме доволни от избора си.