Да живееш на крачка от Главната, но в тих район, през прозореца си да виждаш някои от знаковите сгради на Пловдив, да имаш достатъчно пространство, в което да реализираш мечтата си за дом и да се тревожиш къде да паркираш. Местата, които могат да удоволетворят едновременно всички тези желания сигурно се броят на пръсти, а ако изобщо има такива на пазара, цената им може да убие ентусиазма ви. 

Затова не можем да пропуснем офертата за мезонет, която със сигурност ще заинтригува хората, които търсят нов дом или подходящ имот за инвестиция. Апартаментът се намира в тиха улица на метри от новата Епископска базилика, а през френските прозорци се вижда хотел Тримонциум. В кооперацията, в която има общо 5 апартамента, мезонетът е разположен на 4-я и 5-я етаж. 

Жилището е просторно, като на първия етаж са разположени огромен хол с трапезария и кухненски бокс, спалня със собствен дрешник, баня с тоалетна и две тераси. На второто ниво има две спални, санитарно помещение и тераса. В цената на апартамента е включено паркомясто. 

Стаите са просторни, като дават възможност за интересни интериорни решения. Новите собственици могат да дадат зелена светлина на въображението си или пък да се обърнат към дизайнерско студио за ергономичен проект. 

Мезонетът е подходящ както за семейство с деца, така и за инвестиция, тъй като след края на пандемията, Пловдив отново ще бъде притегателен център за туристите. А локацията е повече от изкушаваща - всички забележителности на града са на пешеходно разстояние. 

Кооперацията, в която се намира жилището е с луксозни общи части, а асансьорът спира в хола на мезонета. Сградата разполага и с уютен вътрешен двор. 

Собственикът е обявил цена на мезонета 190 000 евро, което прави цената на квадрат повече от атрактивна - 871 евро/ кв. За сравнение цените в централна градска част отдавна прехвърлиха 1200 евро за квадрат, а според експерти ще продължат да растат. В момента имоти в Кършияка и Каменица вече са на нива 900 евро/ квадрат. 

Пазарът на недвижими имоти в България продължава да расте с бързи темпове въпреки пандемията. Сделките с имоти нарастват със 17% на годишна база през настоящата 2021 г., показват данните на Агенцията по вписвания към края на месец март. Пловдив се нарежда на второ място след София с 3644 сделки, постигайки значителен ръст от цели 34.1%.

Имотът се продава ексклузивно от TRAFFIC PROPERTIES, а повече информация можете да получите на тел.  0876797979.

Консорциумът осигурява пълно съдействие при банково кредитиране и довършителни дейности до ключ.

 

 TRAFFIC PROPERTIES е част от водеща корпорация, която включва компании, работещи в сферата на охранителната дейност, комуникациите, транспорт, развлекателен бизнес, медии. Агенцията се занимава с посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, строителство, консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор. Наред с това компанията предлага съдействие при отпускане на кредити, като работи с Българо Американска Кредитна банка, Банка Уникредит и Райфайзенбанк. TRAFFIC PROPERTIES предлага актуални оферти и разполага с голяма база данни от имоти и купувачи, както и подробна информация и снимки от всички оферти. Агенцията осигурява и всички услуги, необходими на клиента: проект за интериорни решения, изпълнение на довършителните дейности, домоуправа и менажиране на имота, ако е закупен с инвестиционна цел. Подробна информация и консултации можете да получите на тел. 0876797979.