Майка тормози и бие детето си, документирайки всичко това във видеа, които качва във "Фейсбук". Според профила в социалните мрежи жената се казва Катя Никифорова и живее в Перник. 

Във скорошни видео се показва как майката вика невръстната си, около 2-годишна дъщеря Вики да дойде. След това ѝ казва, е "Понеже баща ти не те обича, не ме обича и мене... ей така", следва поредица от удари - в гърдите, в лицето, в гърба. Детето пищи и плаче и се отдалечава, викайки "недей, мамо", но жената отново го вика и следва поредния удар. 

В друго видео майката Катя говори за секти и отговаря на коментиращи, които ѝ казват, че ще пуснат сигнал срещу нея и социалните ще ѝ вземат детето: "Дано ми го вземат детето, ти ли определяш? Мен от човеци не ме е страх. Айде пускайте жалби, уха колко ще се радвам да пускате жалби.Айде Иво кажи какво е секта, кой е господ бог и това не знаеш". 

После тя самата си казва имената и адреса. Междувременно говори за секти, с подобни надписи е осеян и профилът ѝ в социалните мрежи. Социалните мрежи гръмнаха за час, след като новото видео с насилие бе публикувано. 

Според мнозина, които вече са подали сигнал срещу жената - кризисен екип на полицията и социалните служби в момента са на адреса на жената. 

Поради бруталността на записите, от TrafficNews ще публикуваме само кадри от жестокостта и гаврата с детето с надежда, че ще спаси други деца в такова положение. При информация за насилие, ако вие самите сте обект на такова или станете свидетел на подобни действия, веднага се обадете на спешен телефон 112. 

Обновено към 21:30 часа: 

Арестуваха майката, била и тормозила 3-годишната Вики, социалните поеха дететоСоциалните подхващат случая