Полицаи задържаха Катя Никифорова, която публикува няколко видеа в социалните мрежи, в които бие и тормози 3-годишното си дете. 

Както TrafficNews съобщи видеоматериалите са били заснемани от самата майка на малката Вики. От казаното в тях се предполага, че от една страна Катя е извършила насилието, за да привлече вниманието на бащата на детето, а от друга се представя нейното религиозно сектантско мислене. 

Само няколко часа, след като жестоко видео от побой над детето, се завъртя в социалните мрежи, Катя бе изведена от апартамента, заедно с дъщеря си. Вики е настанена в център от семеен тип.

Нестабилна - така описват очевидци жената. Социалните служби подхващат случая.

Според част от съседите детето е недохранено. 

Ето и цялата позиция на Министерство на труда и социалната политика:

Агенцията за социално подпомагане се самосезира и започна спешна проверка по случая с малтретираното в Перник дете. За случая се разбра от клип в социалните мрежи. Веднага социални работници и служители на 1 РПУ в града са отишли на адреса на 32-годишната жена и 3-годишната й дъщеря. Те са отведени в районното управление и с тях са работили специалисти от Детска педагогическа стая. За детето е предприета мярка "полицейска закрила". То е временно настанено в Център за настаняване от семеен тип в града. Утре започва издирването на бащата, както и другите близки и роднини. Ако такива бъдат намерени и са съгласни да полагат грижи за малкото момиче, то ще бъде настанено при тях. В противен случай ще се търси приемно семейство, за да може детето да бъде в близка до семейната среда. МТСП призовава компетентните органи да свалят клипа с проявената жестокост, а хората и медиите, които са го споделили - да го изтрият, за да бъде съхранена самоличността и достойнството на детето.

Повече за случая вижте тук: 

Жесток тормоз над дете! Майката прави видеа как го бие, социалните са на мястоПонеже баща ти не те обича, не ме обича и мене... - така оправдава Катя зверството