Компанията Betway е сред най-популярните на световния букмейкърски пазар. Тя вече официално има лиценз и за България, което е много добра новина за любителите на залози у нас. Брандът е създаден още през 2006 г. във Великобритания и предлага на своите абонати абсолютно всичко, което може да се намери в този сектор. Той е сред най-предпочитаните сред феновете на спортни залози, казино, покер, бинго, електронни спортове и други. Ако решите да посетите betway.bg онлайн, ще видите изключително удобен за управление и лесен за ориентиране сайт. Спортната секция е изключително сериозно  застъпена. Букмейкърът предлага огромен брой събития от десетки видове спорт. Сред тях са както най-популярните като футбол, баскетбол, волейбол, тенис, формула 1 и бокс, така и неособено известни такива като бийч сокър, банди, бейзбол, флорбал, келтски спорт и други.

Във всеки един спорт се предлагат срещи от над 100 държави, а пазарите във всеки един двубой понякога достигат трицифрено число. След като изберете определен спорт, ще Ви се покажат всички налични събития за него. Те са подредени по държави и първенства, което предлага допълнително удобство в търсенето на определена среща. Влизайки в нея, ще можете да поставите прогноза за краен резултат, брой голове/точки и различни хендикапи, първо полувреме/краен резултат и други. Хубавото е, че за всеки един двубой има предварителна статистика, някои се предават с картина на живо, а за тези, за които такава няма, ще намерите виртуално поле, от което да разберете какво се е случило до момента в мача - резултат, брой корнери, процент на владение на инициативата и други. За големите спортни събития са налични и съставите на отборите. Определено Betway се е постарал да събере възможно най-доброто от спортните предложения и пазари за залог, за да го предложи на своите потребители.

Важно е да се отбележи и нещо, което вълнува почитателите на залозите - коефициентите. Betway предлага доста високи ставки, като в секцията "под/над" голове или точки, например. Промените по ставките в двубоите на живо се отбелязват веднага щом са направени, със стрелка нагоре за повишаване на коефициента и стрелка надолу за понижаването му. Има и мачове със специално завишени коефициенти, но когато ги играете трябва да се запознаете със специалните условия. Освен това компанията предоставя на своите клиенти конкурентни бонуси - както начални такива, така и за редовните играчи впоследствие. Другата интересна опция е функцията Bet Builder. Тя ще ви позволи да компилирате във фиша си най-разнообразни препдоложения, свързани само с една среща. Нещо повече – различните маркети могат да бъдат поставени в залог тип права колонка.

Освен многото предложения за залози, сайтът на компанията е снабден с голяма база от информация. Тя включва най-различни теми, които са свързани с предложенията на букмейкъра. Ще откриете информация за създаването на акаунт, правилата на залагане при всеки спорт, информация за различните пазари, които ще намерите, и доста други полезни теми. Има и раздел за отговорното залагане. Сайтът разполага и със секция за най-често задаваните въпроси. На разположение са и служителите по обслужване на клиенти, които ще ви помогнат да решите вашия проблем, свързан със сайта на компанията или с конкретен залог. Има и добри приложения за Android и iOS.

Със сигурност можем да кажем, че Betway ще се превърне за кратко време в любим на родните почитатели на залози, тъй като в него те ще разполагат с огромен избор от опции.