Как градината и балконът да станат по-красиви с модерни комбинации от растения ще покаже изложението „Цветна есен 2014“. Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще бъде отворена от 22 до 26 октомври в Международен панаир Пловдив.

Любителите градинари ще открият всичко, необходимо за зелената украса на дома и вилата, ще получат съвети от експерти как да се грижат за цветя,  храсти и плодни дръвчета.  Собствениците на хотели, къщи за гости и заведения ще намерят идеи за оформяне на открити и закрити пространства с елементи от живата природа. Цветя, декоративни храсти, овошки, разсад, семена, торове, инструменти изпълват експозициите на  фирмите, участващи в „Цветна есен 2014“.  

Посетителите на „Цветна есен 2014“ могат да разгледат и другите изложения, посветени на хобито, които се провеждат по същото време в Международен панаир Пловдив: „Булколекто“ - за колекционери (24-26 октомври), финали за Световната киноложка купа  и Републикански шампионат за български породи кучета (25 -26 октомври.

TrafficNews.bg