Там където морето среща планината ще откриете  Allure Beach Resort Ваканционният комплекс се намира в местността „Пясъка” Приморско – едно от най-красивите места по Южното ни Черноморие.  Хотелът разполага с просторен плаж с чисти и фини пясъци, обградени с десетки живописни дюни. Уникалното кътче впечатлява с разнообразна и красива природа.  

На един хвърлей камък от хотела се намират Резерватът „Ропотамо“ с живописния Маслен нос,  Змийският остров (Св. Тома), устието на река Ропотамо, резерватът Аркутино с прочутите си водни лилии, Дяволската река, скални образувания като Лъвската глава са само част от  богатия вълнуващ пейзаж около комплекса.

Allure beach resort - чарът на южното ни Черноморие

Комплексът предоставя отлични условия за семейна почивка, тържество, фирмено парти, тиймбилдинг. С капацитет от 100 студия и апартаменти,  Allure Beach Resort дава възможност и за провеждането на конференции, семинари, спортни лагери и тематични събития, предава "Флагман".

Просторни луксозно обзаведени стаи, безплатен паркинг, басейн, ресторант, семейни удобства, висококачествено обслужване, живописна природа и уют. Създадохме Allure Beach Resort с мисията уютът на дома да се преплете с комфорта на мечтаната спокойна почивка на брега на морето.

 

На това райско кътче ще могат да се порадват напълно безплатно и няколко късметлии, включили се в играта на Allure Beach Resort  във фейсбук.  Можете да участвате в нея до 11-ти юли, с едно кликване ТУК!

"За да създадем максимален комфорт на гостите ни, помислихме и за техните домашни любимци. Вече не е нужно да търсите на кого да поверите грижите за тях! Заповядайте заедно с четириногите си приятели, които също са добре дошли в Allure Beach Resort!", сюрпризираха от 5-звездната крайморската перла в Приморско.

Гъвкави към нуждите и предпочитанията на посетителите, екипът надгражда постоянно услугите и удобствата в комплекса.

Ексклузивно за гостите на Allure Beach Resort, ресторант Maison’s  Sands предлага кулинарните си вълшебства, любими на почитателите на веригата в София и Бургас. Изцяло нови предложения за най-изтънчения вкус, наслада за небцето и удоволствие за душата.  Шеф- готвачите от Maison’s  Sands  превръщат храненето в ритуал със специалното Allure Beach Resort меню на заведението.

Комплексът отвори врати отново за сезон 2020 при спазването на строги санитарно- хигиенни мерки!