Народният представител от „Патриотичен фронт“ и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов и общинският съветник от ПФ Слави Георгиев присъстваха на литургията по случай големия християнски празник Успение на Света Богородица в църквата „Св. Троица“. Те се помолиха за здраве и успех на всички пловдивчани и за по-малко катастрофи по пътищата на България.

Светата майка винаги да бди над всички нас, над нашите семейства и над Пловдив, за това се помолих днес, каза Славчо Атанасов. И за нещо също много важно се помолих и се надявам Божията майка да чуе молбата ми, да има повече разум и по-малко катастрофи и жертви по пътищата на България. Защото ежедневно загиват хора, все едно, че водим война със самите себе си. Дано божията сила да помогне, защото много невинни животи се отнемат по нелеп начин, каза още Славчо Атанасов.

Помолих се за повече смирение сред всички ни, да се помирим в душите си и на днешния голям християнски празник да наведем глава, малко повече да обърнем поглед навътре към себе си и да си дадем равносметка какви са делата ни, каза и общинският съветник Слави Георгиев. Молих се за смирение в душата на всеки един човек, допълни още той. 

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg