"Срещу мен се води мръсна, кална война се води. Публикуваните снимки, на които се вижда Петьо Петров, по известен като Пепи Еврото, са от момент, в който трябваше да се видим с Гешев." Това каза зам.-главният прокурор Борислав Сарафов пред bTV.

Те са направени чрез частно външно наблюдение, което е незаконно, добави той и поясни, че именно Гешев разполага с такава наблюдение. 

"Тогава, преди 3 години, още се опитвах да поддържам нормални човешки отношения. Иван Гешев искаше да се видим и трябваше там в този ресторант "Осемте джужджета" да го направим. Той не дойде. Подозирам всичко е направено с тази цел, да бъда заснет", обясни още Сарафов. По думите му е ясно кой натиска "ентъра". 

Снимките се появиха, след като стана ясно, че ще съм гост в предаването "120 минути", обясни още Сарафов. 

Той разказа и че Гешев често е ходил в ресторант "Осемте джуджета" и че е имал близки отношения с Петьо Петков - Еврото.

„Аз нямам никакво касателство с казуса "Осемте джуджета", каза Сарафов. Той обясни, че е повод за притеснение това, че някой следи него, жена му и малкия му син. Затова и му е била нужна охрана. "Аз съм този, който първи депозира сигнал срещу Иван Гешев. За разлика от него, защото той се уличи във връзки с политици, аз не поддържам никакви връзки с политици", заяви още Сарафов.