Днес времето над Пловдив ще се задържи предимно топло за сезона. Обявен е жълт код за гъста мъгла над областта.

В сутрешните часове темтературите ще са 8-9 градуса, като е възможно да се образуват мъгли. В следобедните часове градусите ще се покачат и ще достигнат стойности от 18-19 градуса. Валежи над града не се очакват. 

Сутринта отново на много места в низините, котловините и около водните басейни ще се образуват мъгли. В Източна България ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще бъдат предимно между 6° и 11°. През деня ще преобладава слънчево време, но в часовете преди обяд на много места в страната ще има мъгли, които в западните райони на Дунавската равнина и Горнотракийската низина, където ще остане тихо, ще се задържат почти през целия ден. В останалата част от страната ще се усили вятърът от юг, особено в Източна България и по долината на Струма. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, малко по-ниски в районите с трайна мъгла. Атмосферното налягане ще се задържи почти без промяна - близко до средното за ноември.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 19°, на 2000 метра - около 12°.