Ким Кардашиян е с предстояща премиера на риалити предаването й в България, стана ясно от видео, публикувано от самата нея.

"Радвам се, че ще ни гледате за първи път!" - сподели най-богатата риалити звезда, с което потвърди официалния старт на реалитито у нас.

"Животът на Кардашиян" ще се излъчва всеки уикенд, за радост на българските зрители. Далото старт на звездния живот на Кардашиян риалити има вече 15 сезона, както и милиони долари натрупани в сметките на участниците.

Форматът показва ежедневието на петте красиви и богати сестри - Ким, Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли, и тяхната майка Крис.

В оплетените отношения на сюжета взима участие и бащата на Кендал и Кайли - Брус Дженър, който беше женен за майка им Крис.

През 2014 той публично обяви, че е транссексуален и към днешна дата бащата травестит използва псевдонима Кейтлин.

Въпреки, че основния ангажимент на известната фамилия е да снимат живота си, освен световната популярност всеки един от тях притежава милиони в банковата си сметка. 

Ким Кардашиян е най-известна от сестрите, като начален старт на славата й даде секскасетата с бившата й половинка режисьора Рей. Осем месеца след това започна хитовото риалити. Освен шоуто, Ким е известна и със собствена линия козметика. Състоянието, което е натрупала до момента се оценява на над 350 милиона долара.