Поредната изцепка на Албена Вулева, известна с хапливия си език, се появи във Фейсбук. Журналистката този път реши да анализира личността и характера на примата на българската естрадна музика Лили Иванова. Ето какво сътвори тя: "Злобна и глуповата женица, но я харесвам заради упоритостта, амбицията и целеустремеността. Всъщност мисля, че именно фактът, че е простовата и глуповата й помага да е така отдадена на целите си. От де акъл да си измисли разсейващи фактори?! Хъ хъ”...
   
За съжаление на Вулева, статусът й не събра кой знае колко харесвания, отбеляза Блиц. Това обаче не й пречи да продължава да изказва мнението си без каквито и да е задръжки.

Припомняме, Лили Иванова ще пее тази вечер на Античния театър в Пловдив. Градът на тепета е втората спирка на певицата от нацоналното й турне след концерта в Бургас. Представлението тази вечер, за коенто вече няма билети, ще бъде с участието на музикантите Ангел Дюлгеров - китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет, саксофон, Веселин Веселинов – Еко, бас китара и контрабас, Росен Ватев – ударни, Орлин Цветанова – цигулка, както и вокална група ЛаТиДа.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg