Един до друг бяха погребани в Бургас преди минути красивата Северина Коралска и мъжа й Ивайло Минчев, които бяха премазани от тир с латвийска регистрация на АМ "Тракия" край Пловдив. Жертвите на ужасната катастрофа бяха положени в затворени ковчези, тъй като при жестокия удар Северина и Ивайло са са били смачкани до неузнаваемост, пише 24 часа

33-годишната жена е получила тежки травми на главата, гърдите и корема, а 35-годишният мъж буквално е бил отнесен от камиона. Във фаталния 28 май двамата пътували за София, където бременната в 7-я месец жена трябвало да мине рутинен преглед. Стотици роднини, близки и приятели препълниха Ритуалната зала на Гробищния парк в Бургас, за да изпратят за последно младото семейство.

Приятелки на Северина, която е от Карнобат, недоумяваха как е възможна подобна трагедия. Красивата Северина Коралска работила като дистрибутор на лекарства. Тя е от рода на бившия социален министър Минчо Коралски, чийто корени са в карнобатското село Черково, разказаха местни.

Ивайло Минчев е собственик на голяма фирма за селскостопанска техника. Компанията му притежава представителства в четири града. "Агротехники ЕООД" е една от водещите фирми за подобен вид техника у нас.