Известни пловдивски артисти и спортисти дариха свои вещи за благотворителната вечер "„С обич за децата, в памет на бащите герои”, организирана в подкрепа на децата на загиналите и пострадали служители на МВР в Пловдив. Полицейският синдикат СФС МВР подготвя събитието, което ще се проведе под патронажа на Областния управител на Пловдив Здравко Димитров и директорът на полицията ст. комисар Христо Разсолков.  

Благотворителната вечер ще се проведе на 07.12.2016г. в 18,00ч. във фоайето на Областна администрация. За каузата вещи с автограф са дарили тенисистката Цвети Пиронкова и олимпиецът Йордан Йовчев. Феновете на футболните и волейболните ни отбори също ще могат да наддават за вещи на свои любими спортисти. 

Със свои картини в благотворителната инициатива участват и художниците  Атанас Хранов, Вълчан Петров, Моника Роменска, Матей Матеев,Снежана Фурнаджиева, Лили Кючукова, Илия Желев, Цветана Пеева-Видева, Ралица Стайкова, Вихра Григорова,  Васил Стоев,  Ненко Чанев,  Димитър Рашков, Димитър Добрев. 

Здравният мениджър д-р Невен Енчев предоставя монета с лика на Свети Архангел Михаил, която също ще бъде продадена с благотворителна цел.

По време на събитието също ще се набират дарения. Големите пловдивски компании също вече се включиха активно в инициативата. 

Кампанията ще подкрепи 16 деца. 

СФСМВР разполага със специално разкрита банкова сметка, средствата от която се използват само и единствено за подпомагане на децата на загиналите и пострадали служители в МВР. 

Банковата сметка e BG60UBBS80021029636330 при Обединена българска банка.

Ваучери на стойност 20 лева, с които пловдивчани могат да подкрепят каузата, могат да бъдат загупени от офиса на СФС МВР - Пловдив и на тел. 032/605 511, 032/605 567.

Сайтовете TrafficNews.bg и PlovdivTime са медийни партньори на инициативата. 

TrafficNews.bg