Начинаещите в ски карането, които разчитаха на традиционното нощно каране във вторник и четвъртък на ски писта "Копривките", останаха силно разочаровани вчера. Защото нощно каране нямаше. Освен разочарование в едно пловдивско семейство се прокрадна и възмущение...

Оказа се, че заради лошите метеорологични условия карането на ски под звездите е било отложено за петък, 20 януари. Пловдивчаните обаче твърдят, че никъде на пистата не е имало информация за това, нито пък е имало кого да попитат защо влекът не работи. 

Добре че наблизо има друга писта, към която се насочило семейството. И въпреки че тя не е за начинаещи, хората не са били съвсем "валат".

Наша проверка установи обаче, че още вчера на обяд от ски пистата са публикували в сайта си, както и във Фейсбук страницата си, че заради сняг от 100-130 см нощното каране се отлага. Вероятно оттам са преценили, че това е достатъчно, имайки предвид факта, че хората в днешно време се информират за всичко предимно от интернет. Така че препоръчваме на пловдивчани и на всички любители на нощното каране преди да тръгват накъдето и да е, да хвърлят един поглед в нета. Най-малкото може да се обадят на телефона, който е публикуван там.

Не е лошо все пак и от ски писта "Копривките" да прояват малко повече уважение към своите клиенти и да сложат и на място една табела с актуална информация. Поне от уважение към хората, били път дотам...