Пияният военен, който сътвори меле в пловдивския район „Тракия”, е предложил 1000 лева рушвет на хората, за да го пуснат. Той е искал да ги даде на мъжа, който го е заловил при опита му за бягство от местопроизшествието. Това разказа един от свидетелите на инцидента в пловдивския квартал.

На място са военна прокуратура и полиция, които правят оглед на местопроизшествието. Номерата на личния автомобил на военния служител вече са свалени.

Припомняме, че той бе прибран от патрул на полицията, като ще даде кръвна проба за алкохол. Дрегерът е отчел 0,90 промила в кръвта на войника.

Версията му е, че е изгубил контрол над колата, като се ударил в БМВ, а след това в още два автомобила. Униформеният е тръгнал да бяга,но съсед го настига и връща на местопроизшествието.

Между произшествието и идването на полицията военният служител влиза в скандал с част от хората, като за малко не се е стигнало до саморазправа.

Още по темата, вижте в линковете:

Полиция прибра войника, помлял трите автомобила в Тракия! Карал е с близо 1 промил алкохолБързах за работа, ще оправя щетите… Какъв е проблемът?, казва униформеният

Екшън в Тракия! Военен блъсна три коли и избяга, гражданин го подгони и хванаЗаплахи за саморазправа си разменят униформеният и хората от близкия блок