Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо даде пресконференция преди последния двубой на тима му в Лига на конференциите срещу ЦСКА София.

"За нас е важно да победим, за да бъдем на първо място. Ще направим всичко, което зависи от нас, за да сме на върха. Ще бъде трудно, защото ЦСКА заслужава повече от тази една точка, която има", започна Моуриньо.

"Амбициите ни в този турнир са да продължим напред. Идват по-силни отбори от Лига Европа, но целта е да стигнем възможно най-напред в турнира. Оставихме няколко контузени играчи, имаме проблеми, но ние ще заложим на 4-5 футболисти, които играят винаги. Трябва да играем с уважение към ЦСКА", добави още той. 

"Не мисля, че времето ме промени много. Станал съм по-спокоен, но имам още голяма любов към футбола. През 80-те и 90-те години бяха златни години за българския футбол. Имахте много силни футболисти. Всеки път, когато идвам в България, се чувствам все едно идвам у дома. В Барселона срещнах и Христо Стоичков, който тогава беше №1 в света", завърши Жозе Моуриньо.