Улица в Стария град в Пловдив се оказа непроходима за превозни средства, а причината е шофьор, който отказва да паркира личния си автомобил на друго място. Нередността е заснета на улица "Пълдин" 5. 

Въпросният водач е застопорил сивия си Сеат в средата на така или иначе тясната уличка, периметъра, на която е почти колкото въпросния автомобил. 

С това свое действие, той вгорчава живота на хората от Резиденция "Тракийски стан", в която често се състоят различни културни събития, а в момента предстои и освежаване на възрожденската къща, след отминалия зимен сезон. 

Всъщност, автомобилът е на човек, който живее в отсрещната къща, но това не му дава право да паркира по този безумен начин, препречвайки пътя на всеки, решил да мине оттам.

Освен автомобил, пловдивчанинът разполагал и с голям бял бус, който също почти всекидневно може да бъде забелязан на стръмната калдъръмена улица. Както се досещате, неговите размери са по-големи от тези на лекия автомобил, което става същинско препятствие за пешеходците. 

" От сутринта не можем да свършим никаква работа, а трябва да пренесем необходими материали в Резиденцията. Това се случва абсолютно всеки ден! Няколко пъти чукахме на вратата и звъняхме на звънеца му, но той не отваря. Той не пречи само на нас, а на всички, решили да минат оттук. Все пак това е посещаван търговски обект, в който се провеждат мероприятия, а мястото отпред е общинско. Знаем, че живее в съседство, но това не му дава право всеки ден да запушва улицата с автомобилите си. Звъняхме на ОП Паркиране и репатриране, те ни прехвърлиха към Общинска охрана, а от там ни казаха да говорим с господина, наглеждащ колите на на паркинга на Понеделник пазара. След цялата олелия казаха, че ще предприемат действия по някое си време през деня..." - разказват от търговския обект. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.