От ГЕРБ са съгласни на ревизия на цялата енергетика на България. Това заяви в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. "Ние няма да участваме с политически лица в кабинета. Патриотичният фронт няма да излъчи политически лица за министри", каза още Каракачанов.Каракачанов призна, че по 11 точки Патриотите имат несъгласия с ГЕРБ. Една от идеите на Патриотичния фронт, към която от ГЕРБ имат резерви е възстановяването на донаборната служба. „Ние от Патриотичния фронт казваме твърдо „Не” на корупцията, монополите и ДПС във властта и твърдо „Да” на подкрепа на българското производство, замразяване и намаляване на цената на тока, ревизия в енергетиката”, заяви Каракачанов.

„Ние с ГЕРБ се разбрахме и относно членството на Турция в ЕС. Разбрахме се, че ако този въпрос бъде поставен на дневен ред, в България задължително ще бъде проведен референдум”, съобщи Каракачанов. 

„Както ние нямаме претенции към министерски постове, така и Корман Исмаилов да бъде добър няма подобни претенции. Исмаилов се снимаше с Реджеп Ердоган на предишните избори и беше проводник на политиката на Република Турция”, каза още той.

TrafficNews.bg