Общински служители от ОП „Паркиране и Репатриране” събират левчета неправомерно, без поставен за целта знак, съобщи  читателка на TrafficNews.bg. Това се случва на бул. „Марица”, в частта от отбивката на паркинга на Новотела до средата на Пешеходния мост."
Репортер на TrafficNews.bg се свърза с кмета на район „Северен” – Ральо Ралев, за да получи повече информация за неправомерното „прибиране” на пари от гражданите. Той ни насочи към заместник-кметът на Обществения ред и транспорта – Александър Държиков, тъй като той бил отговорен за това. Държиков не отговори на обажданията ни и затова все още нямаме пояснение по върпоса. Очаквайте подробности.

Припомняме ви, че вчера, когато Международният технически Панаир отвори врати, служители на „синя зона” прибираха по левче на час за всяка паркирана кола , без да има знак, който да указва, че паркомястото е платено. Това научихме от наша читателка, която паркира колата си ежедневно на въпросното място, но вчера е трябвало да си заплати за това „удоволствие”.

Прочетете още тук 

TrafficNews.bg