Бившият стоматологичен факултет, се превръща в аристократична сграда и модерен дом за ценителите на класическата архитектура и градския живот. В това ни информираха, консултантите на ARCO REAL ESTATE.

Point Avenue e визията, която центърът на Пловдив заслужава.

Сградата се намира на крачка разстояние от главната улица и очарованието и романтиката на  „Цар Симеоновата градина”,  МОЛ Марково тепе, детски градини и училища, медицински заведения, парк Бунарджика и Младежки хълм, както и автобусни спирки, които го превръщат в едно от най-добрите места за живеене в Пловдив.

Point Avenue e сграда с емблематично и историческо значение, с модерно изпълнение и интериор, предлагаща функционални апартаменти, носещи духа на XX век.

Проектът ще бъде изпълнен от инвеститор, който в портфолиото си притежава два успешно реализирани проекта в последните години, а именно емблематичния за град Пловдив Capital City Center на бул. “Христо Ботев” и бутиковия Хотел ОБОРИЩЕ 5 в самия център на София.

Point Avenue е с обособени пет жилищни входа, а общият брой на апартаментите в нея е 83. Проектирани са двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, ателиета, както и първите по рода си за Пловдив лофт жилища, популярни на Запад и характеризиращи се с големи пространства, много светлина и високи тавани, достигащи 4.40-3.30 м.
Ще се предлагат и жилища с височини на таваните по БДС 2.60-2.90 м.
Апартаментите, също така, разполагат с прекрасни лоджии /подобни на тераси конструкции/, съобразени с архитектурата в района.  

Конструкцията е със зидове от 80 см., с допълнителна  15-сантиметрова външна изолация, алуминиева дограма с прекъснат термо мост и стъклопакет четири сезона  правят сградата изключително нискоенергийна. Всички сградни инсталации ще бъдат изцяло подменени - ОиВ, ВиК, електромрежа, ще бъде осигурена и оптична връзка във всеки апартамент.

Спокойствието на живущите в Point Avenue ще бъде осигурено и с вътрешна шумоизолация, както и от  съхранените стоманобетонни междуетажни плочи, споделят водещите консултанти на ARCO REAL ESTATE.

За обезпечаване нуждите на апартаментите и ателиетата са предвидени 83 сутеренни паркоместа и гаражи, както и 38 наземни паркоместа, или общо 121 места за паркиране. Предвидена е станция за електромобили, както и асансьор за инвалиди от улицата до вътрешния двор.

Собствениците ще имат възможността да изберат фирма за управление и при покупка няма да имат ангажимент с допълнителни месечни такси за управление на сградата.

Point Avenue е глътка свеж въздух, предлагаща удобство, стил и достъпност в най-добрия момент да притежавате апартамент в центъра на Пловдив.

Ексклузивен партньор в продажбите на Пойнт Авеню е ARCO REAL ESTATE.

За повече информация можете да се свържете с водещите брокери по проекта:

Евгени Василев – 0895 664 567

Росица Борисова - 0893 412 185 

Ася Куцева - 0896 667 319